Ugutmen; “Ülkenin CHP İktidarına İhtiyacı Var”

0
172

cemil ugutmen3CHP Hatay Milletvekili aday adayı Cemil Ugutmen, Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili aday adayı Cemil Ugutmen, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (HESOB) ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette oda başkanları hazır bulundular.

HESOB Başkan Vekili, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat tarafından karşılanan Ugutmen; “Esnaf zor günler geçiriyor. Her karanlığın bir aydınlığı var. Bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var” dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde Hatay’da milletin vekili olabilmek için yola çıktığını kaydeden Ugutmen; “Ben de esnaf çocuğuyum. Esnaflarımızın toplumumuzun can damarı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Hemen her gün esnaf kardeşlerimiz ile bir araya geliyoruz. Esnaflarımızın sıkıntılarını dinleyip hep birlikte ortak akıl ile çözüm önerileri üretmeye çalışıyoruz. Ancak görüyoruz ki esnafımız darda.

cemil ugutmen4

Sıkıntı içerisinde borç batağına düşmüş esnaflar ile karşılaşıyoruz. Türkiye’de ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini esnaflarımız dillendiriyorlar. Artık küçük esnaflarımız evlerine ekmek parası götüremez duruma geldiler. Bizler de esnaf kardeşlerimize diyoruz ki her karanlığın bir aydınlığı var. Bu günler geçecek. İşte bu noktada ülkenin CHP iktidarına açık ne net bir şekilde ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Ben büyük bir zenginliğe sahibim. Servetim dostlarım. Sizlerle birlikte, bölgemizi daha güzel günlere ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Bir ayağım Ankara’da olacak. Her daim aranızdayım” diye konuştu.

HESOB Başkan vekili Uğur Fırat ise gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ugutmen’e başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here