Uğur’lu Şampiyonlardan, Yönden ve Köseoğlu’na Ziyaret

0
193

Hatay genelinde gerçekleştirilen Liseler Arası Basketbol Müsabakalarında birinci olarak şampiyonluğu elde eden Özel İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi Basketbol Kız ve Erkek Takımları, Kaymakam İskender Yönden ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nu ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarete, İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Atila Karakayalı, Okul Müdürü Ali Arslan, Müdür Yrd. Mutlu Keser, Beden Eğitimi Öğretmeni Deniz Kükrek ve basketbol koçu Gökçe Oyucu ile beraberindeki kız ve erkek basketbol takımı oyuncuları katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, Özel İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi Basketbol Takımlarının çevik sporcuları başta olmak üzere, teknik eğiticilerini ve idarecileri tebrik ederek kutladı, önümüzdeki süreçte katılacakları tüm müsabakalarda da kolaylıklar ve başarılar diledi.

Özel İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi heyetinin daha sonraki durağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Oyuncuları makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, aldıkları dereceler ile İskenderun’u en iyi şekilde temsil ettikleri için Uğurlu öğrencileri kutladı. Köseoğlu ile Şube Müdürü Ali Haytaz, öğrencilere Türkiye çeyrek finallerinde başarı dileklerini ileterek başarı belgelerini takdim ettiler.

İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi kız ve erkek basketbol takımları, ilçe genelinde düzenlenen liseler arası turnuvalarda şampiyon olmuş, Hatay’da gerçekleşen ilçemizi temsilen oynadığı maçlar sonucunda Türkiye çeyrek finallerine katılmaya hak kazanmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here