Uğur Fırat; “Demokrasimize Sahip Çıkıyoruz”

0
98

oda başkanları6İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat; “Demokrasimize Sahip Çıkıyoruz”

İskenderun Esnaf Odaları, darbe girişimi sonrasında ortak yaptıkları açıklamada birlik mesajları verirken; “Biz birlikte güçlü Türkiye’yiz” dediler.

İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odasında bir araya gelen Esnaf Oda başkanları, yapılmak istenen darbe girişimine tepki gösterdi.

Hatay Esnaf Odaları Başkan vekili ve İskenderun Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat oda başkanlarıyla birlikte yaptığı ortak açıklamasında, Türkiye’de karanlık ellerin tezgahladığı bir darbe teşebbüsü yaşandığını ifade ederek; “Türkiye Cumhuriyeti seçimle gelen seçimle gider bir otoriteye sahiptir. Herkesin hür iradeye sahip olduğu ülkemizde maalesef nahoş olan görüntüler dünya nezdinde bizi küçük düşürmüştür” dedi.

Türkiye’de darbe girişiminin Kurtuluş Savaşı, Çanakkale savaşı ve terörle mücadelede şehit olanların kemiklerini sızlattığını vurgulayan Uğur Fırat; “Türkiye’de yapılan darbe girişimi kötü olan ekonomimize ciddi zarar vermiştir. İnsanlarımızın tüm düzeni bozulmuştur. Milletçe demokrasimize sahip çıktığımız bugün, Türk olmaktan gurur duyuyorum. Demokrasimizi savunurken şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Tüm Basın kuruluşlarına, Polislerimize ve vatandaşlarımıza Darbe girişiminde gösterdikleri duruştan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here