Uğur Dündar; Yaşlandığından Dolayı Kendini Gündem Yapmak İstiyor

0
255

Bir zamanlar ”Soğukoluk” belgesiyle halkın yanında kendini büyük kurtarıcı gören Uğur Dündar, zaman içerisinde mega televizyonlardan rağbet görmemesinden dolayı siyasi içerikli televizyonlarda güya bilir kişi edasıyla konuşmacı olarak bitmişliğini kanıtlamaya çalışıyor.

Milli duyguları hiçe sayarak, sol distanslı haber ve yorumların izlenmez durumdayken, başını yine Hatay iline doğru çevirdin. Ne yapsam da gündem olurum edasıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş ile ilgili yaptığı yeni yorum ile deyim yerindeyse “kabağı kendi başında patlattın!” Milliyetçi bir başkanın “ATATÜRK” sevgisizliğini dile getirerek,  battığın bataklığa yeniden gömüldün.

Bir zamanlar Soğukoluk için yaptığın haber bölgemizi mahvetmeye yetti. İstanbul ve bazı şehirlerde fuhuş diz boyu iken İskenderun’un adını tamamen lekeledi. Tatil yerinde eğlenmeye giden insanları şaibe altında bırakmıştın. Ankara, İstanbul, İzmir o yıllarda sokakları ve caddeleri değişik pavyon gösterileriyle çınlarken, kamuoyunun gözlerini İskenderun’a çevirttin! Halen bu büyük şehirlerde olağanüstü fuhuş cebren yapılıyor. Tüm bunlara Adana, Mersin, Antalya’da eklenmiş durumda…

İskenderun’un tarihini etkileyen bu durum karşısında, ülke genelinde fuhuş ile tatlı günler geçiren bu şehirler, halen çal oynasın vur patlasın… Genelde her gün yapılan haber ve yorumlarda bu gibi olayları üzülerek izliyoruz. Geçenlerde Ankara’ya bir davet üzerine gitmişliğim oldu. Arkadaşlar beni Rüzgarlı diye bir sokağa götürdüler. Akşam dostlarla bir müzikli gece geçirelim derken, gecenin ilerleyen saatlerinde çok değişik bayanlarını biri geldi biri gitti. Merakımdan sordum ‘bunlar neyin necisi’ diye? Bana işletmenin görevlisi anlattı: ‘Ne yapalım kardeşim hayat pahalı… Gelen özel müşterilerimizin çoğu yanına bayan istiyor. Gelen bayanları ben dahi tanımıyorum. Bayan geliyor tanımadığı masaya oturuyor ve onların içtiği içkilerle para kazanıyoruz. Onlar içki içerken samimiyeti ilerletiyor ve bir birlerine telefon numarası verip bir yerlerde geceyi geçiriyorlar. Sizde böyle bayan göndereyim mi?’ dedi. Ben dondum kaldım gelenlerin çoğu aile hanımı Allah hayırlısını versin dedim çıktım gazinodan.

İşte böyle Dündar bey… Sen meraklısın böyle araştırma işlerine bu senin ilgi alanın… Milletin Atatürk sevgisini irdeleyeceğine etrafında sökün eden fuhuş olaylarını incele de eski şöhretin yeniden duyulsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile ilgili ‘ATATÜRK’ yorumunu yapmadan evvel bir konuşsaydın. O insanı yakinen bir tanısaydın da ‘Senden iyi bir Atatürkçü’ olduğunu şıp diye anlardın. Ama senin niyetin yeniden şöhret olmak ve unutula isminin yeniden gündeme taşımak olduğundan dolayı ‘salla gitsin, nereye giderse gitsin’ düşüncesiyle baltayı taşa vurdun.

Bundan böyle bizim buralardan sana ekmek yok Uğur Dündar Efendi! Bu yaptığın anlamsız yorumu yaptığında güzel şehrimin dışındaydım. Bölgemizin değerli kalemleri ve habercileri senle ilgili gerekli çalışmaları yapmış ve seni ayıplamışlar. Ama onların ve benim yazdığım seni hiç enterese etmez çünkü sen böyük gazetecisin. Bu ülkede senin eline kimse su dökemez.

Bundan böyle yaptığın haber ve yorumlara dikkat et… Bence sen eski mesleğine dön. Bak bakalım ülkede nerede fuhuş yapılıyor. Bu konuda sefalet içerisinde yaşayan bayanlarımızın sorunlarını araştır ki sana inanç hiç durmadan artsın.

Sen ne yapacaksın Hatay ile ilgili Atatürk yorumlarına… Bu çok ince bir iş, insanı gülünç duruma düşürür. Anlıyorum ki bölge insanımız şimdi seninle ilgili çok gereksiz düşünüyor. Gezdiğim her sokakta seninle ilgili sıkıntılı yorumlar var.

Ne işin var senin böyle sözlerle? Adını öne çıkartacağım diye düştüğün duruma bak. Yakışır mı senin gibi haberciye? Otur oturduğun yere! Hatay ilimize dalaşma, hele-hele Atatürk sevdalısıyım diye her yerde böbürlenme. Hatay ili başkanıyla halkıyla sapına kadar Atatürk sevdalısıdır. Bunu kulaklarına küpe yap.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here