U14 Hatay Şampiyonu Mithatpaşa Yıldızlar! ✌

0
412

İskenderun Mithatpaşa Yıldızlar Spor Kulübü, U14 Kategorisinde bir kez daha Hatay Şampiyonu olarak Niğde’de gerçekleştirilecek olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Mithatpaşa’lı Yıldızların hedefinde şimdi de Anadolu Finalleri var.

Elde edilen başarıyla ilgili kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, emeği geçenlere teşekkür edilirken; “Geçen yılda olduğu gibi bu yılda Şampiyon olan çocuklarımızı kutluyoruz. Bu başarıları nedeni ile yaz-kış demeden antrenman ve maç temposuyla beraber okul, özel ders ve etütlerini birlikte yürüttükleri için sporcularımızı ayrıca tebrik ederiz.

Velilerimize de çocuklara bu imkanları sağladıkları ve onları her zaman destekledikleri, ayrıca maçlarda yanımızda oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Antrenörümüz Mehmet Ateş ile beraber Yardımcı Antrenörler Ozan Çelik, Mustafa Beddur ve Yavuz Cem Basık’ı da başarı ve emeklerinden dolayı kutlarız.

Şimdi hedef 11-15 Şubat’ta Niğde’de düzenlenecek olan gruplardan çıkmak. Geçen sene Kayseri de gerçekleştirdiğimiz gruplardan çıkma başarısını bir kez daha gösterip yine Anadolu Şampiyonasına katılmayı istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

İskenderun Mithatpaşa Yıldızlar Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl Kayseri’de yapılan bölge şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip grubunu birinci bitirerek, Konya’da yapılan Anadolu  Finallerine katılmaya hak kazanmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here