Turuncu-Mavililere Fenerbahçe’den Transfer

0
96

Bolat; “Taraftarlarımızla Buluşmak İçin Sabırsızlanıyoruz”

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu Koru Otel Tesislerinde aralıksız sürdürüyor. Yeni sezon için Fenerbahçe’den kiralanan Çağtay Kurukalıp da 2. etap Bolu kampına katılarak antrenmanlara başladı. Öte yandan İskenderunspor’un 15 Ekim’de kente geleceği ve kalan maçları sahasında oynayacağı belirtildi.

Fenerbahçe’den Transfer Sürprizi…

Turuncu-Mavili Kulübümüz İskenderunspor 2023-2024 sezonunun hazırlıklarını sürdürürken nokta transferlere de devam ediyor. İskenderun temsilcisi, son olarak Fenerbahçe’de forma giyen savunma oyuncusu Çağtay Kurukalıp’ı 2023-2024 sezonunun sonuna kadar kiraladı.

Çağtay Kurukalıp’ın kiralanması ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bu transferde emeği geçenlerle birlikte Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a da teşekkür etti. Taraftarın gönlünü ferah tutmasını da isteyen Başkan Bolat; “Çağtay Kurukalıp’ın Kulübümüze kiralanmasında her türlü kolaylığı sağlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sevgili Ali Koç’a, desteklerinden dolayı futbolcunun menajeri değerli dostum Erdinç Şehit’e çok teşekkür ederim.

Ve 12 farklı takımdan kendisine transfer teklifi olmasına rağmen ‘Ben ya Fenerbahçe’de ya da İskenderunspor’da oynarım’ diyerek kulübümüzde forma giymek istediğini ifade eden değerli futbolcumuz Çağtay Kurukalıp’a teşekkür ederim.

Büyük İskenderunspor taraftarı gönlünüz ferah olsun. Biz her koşulda takımımızın menfaatini düşünerek adımlarımızı atıyor ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnanın Başaracağız!” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, yapılan anlaşmanın hem oyuncuya hem kulübe hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni transfer Çağtay Kurukalıp da 2. etap Bolu kampına katılarak antrenmanlara başladı.

15 Ekim’den Sonra İskenderun’da…

Turuncu-Mavi sevdalılarına selam da gönderen İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, iç saha maçlarını 15 Ekim’den sonra İskenderun’da oynayacaklarını da müjdeleyerek; “Bolu kampımız neşe içerisinde geçmektedir. Kısa zaman olmasına rağmen eski ve yeni futbolcularımızın bir birleriyle kaynaşması teknik heyetimizi olduğu gibi bizleri de sevindirdi. İyi bir kadro kurmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız Turuncu-Mavili camia ile buluşmak için sabırsızlanmaktadır. İnşallah 15 Ekim tarihinde İskenderun’da olacağız ve kalan tüm maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız” diyerek camiaya müjdeli mesajlar verdi.

Bu arada 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 15 Ekim tarihine kadar maçlarını İstanbul’da Eyüp Stadında oynayacak.

Yeni Formalar da Tanıtıldı…

Öta yandan, İskenderunspor’umuzun Başkanı Hakan Bolat, 2023-2024 sezonunda takımımızın giyeceği formaları da duyurdu. Başkan Bolat’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bu sene de böyle olsun. Şampiyonluk forması olması dileğiyle” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here