Turuncu-Mavililerde İç ve Dış Transferde Hareketlilik

0
88

5 İsme İmza Attırıldı!

misli.com 3. Ligde başarılı bir sezonun ardından play-off’lara kalarak final maçında 2. Ligin kapısından dönen Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor A.Ş., iç ve dış transferde atağa geçti. İskenderun’umuzun 3. Lig temsilcisi, iç transferde 3, dış transferde ise 2 isimle sözleşme imzaladı.

Bu yıl 2. Lig hedefini ertelemek istemeyen Turuncu-Mavili ekip, iç transfer çalışmaları kapsamında, kulüpte gayet başarılı bir sezon geçiren isimlerin sözleşmelerini uzatıyor. Bu bağlamda, yıldız isimlerden Abdurhaman Kuyucu, Nureddin Ersoy ve Mutlu İlengöz’ün kulüple olan sözleşmeleri 1’er yıl daha uzatıldı.

Dış Transferde 2 İmza…

Dış transfere de hız veren İskenderunspor A.Ş. biri golcü olmak üzere 2 futbolcuyla da anlaşma sağladı. 3. Lig 1. Grupta geçen yılın Gol Kralı Malatya Yeşiyurt Belediyespor oyuncusu Emre Gemici ile 2 yıllık kontrat yapıldı. Kendisini İskenderunspor’a bağlayan imzayı atan Emre, geçen sezon 32 maçta 24 gol kaydetmişti.

Öte yandan Diyarbekirspor’un başarılı futbolcusu Ethem Pülgir ile de 1 yıllık anlaşmaya varıldı. Stoper mevkiinde oynayan Pülgir, gelecek sezon içinde Turuncu-Mavili forma için savaşacak.

Bilindiği üzere, Kulübün CEO’su olarak Hollandalı Spor Adamı Jan Olde Riekerink ile anlaşma sağlanmış, Yardımcı Antrenörlüğe ise Nihat Tümkaya getirilmişti. Futbol Şube Sorumlusu olarak Güney Kanat görevlendirilmiş, Sportif Direktörlük görevi için de Mustafa Soley ile anlaşmaya varılmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here