Turuncu-Mavililer Ordu Serüveni Başladı!

0
53

TFF 3. Lig 2. Grupta play-off müsabakalarında şampiyonluğa göz diken Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un Cuma günü deplasmanda oynayacağı 52 Orduspor maçının serüveni başladı. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde son antrenmanını yapan ve hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Mavililer, dün sabah saatlerinde de Ordu’ya gitmek için tesislerden ayrıldı.

Futbolcuların 52 Orduspor karşılaşması öncesinde morallerinin yerinde ve oldukça yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Çarşamba günü (Dün) öğleden sonra Ordu’ya ulaşan İskenderunspor, iki günlük kampın ardından bu kritik mücadeleye çıkacak.

Özel ve Tosyalı’dan 1 Milyonluk Prim

Öte yandan, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şampiyon olunması halinde takıma 1 milyon liralık prim sözü verdi. Özel ve Tosyalı, 2 Mayıs Salı günü kulüp tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında takıma ”Şampiyonluk” primi olarak toplamda 1 Milyon TL vereceklerini açıkladılar.

Bir destek de CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel’den

Turuncu-Mavililere manevi bir destek de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı, İskenderunspor tutkunu Fevzi Yüksel’den geldi. Başkan Yüksel şahsi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla kenetlenme mesajı vererek; “Memleketin ekmeğini yiyenler, suyunu içenler, para kazananlar! Şimdi tam zamanı, şimdi tam kenetlenme zamanı! Unutmayın bir İskenderun’umuz bir de İskenderunspor’umuz var” ifadelerini kullandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here