Turuncu-Mavililer Moral Peşinde!

0
34

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla moral bozukluğu yaşayan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, bu hafta sonu oynayacağı Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK müsabakasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde taraftarının yoğun desteğe rağmen, Bayrampaşaspor engelini aşamamıştı. Turuncu-Mavililer, 5 Temmuz Stadyumunda yapılan karşılaşmada, rakibi Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşamış ve camiasını üzmüştü.

İki Haftadır İyi Değiliz, Biraz da Şanssızız

Geçtiğimiz hafta sonu Bayrampaşa maçında kaybedilen puanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Hakan Bolat biraz da şanssızlıktan yakındı. Başkan Bolat; “Maçla ilgili söylenecek şey şu ki 2-0 öne geçtikten sonra 2-2 olmak tabii ki bir başarısızlıktır. Biz de çok üzüldük ama yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız da tepki verdi, haklılar. Onlar da takımlarını şampiyon görmek istiyorlar. Yıllardır kaybettikleri enerjiyi takımlarına veriyorlar ama istiyorum ki desteklerini bizim üzerimizden çekmesinler.

Bu maçın hiçbir şekilde mazereti yok. İki haftadan beri iyi değiliz, biraz da şanssızız. Kaleci Muhammet ve Ethem sarı kart cezalısı, Ahmet de sakattı. Önemli oyuncularımızdan biri Osman Şahin’in babası, Allah rahmet eylesin Cuma günü vefat etti. Biraz şanssızlıklar yaşadık ama tabii ki ilk yarıa 2-0 öne geçtik. İkinci yarı top oynamadık, karşıdaki takım da küme düşme potasında olan bir takım, onlar da elinden geleni yaptı ve skor 2-2 oldu.

Galibiyet Serisi Yakalayacağız

Hayat devam ediyor. Şu an itibariyle liderle aramızda 3 puan var. Puan kaybı kötü ama işimize bakacağız. İnanıyorum ki galibiyetler serisi yakalayacağız. 2. Lige çıkacağımıza inanıyorum. Son dakikaya kadar hiç kimse birbirini bırakmayacak. Ne taraftarlar, ne futbolcular, ne yönetim, ne medya mensupları son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz, mücadelenin içerisinde olacağız. Allah’ın izniyle ikinci lige çıkacağız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here