Turuncu-Mavililer Lideri Ağırlayacak!

0
85

İskenderunspor İçel İdman Yurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı grup lideri İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürüyor.

İskenderun Belediyesine ait Karayılan Spor Tesislerinde yapılan son idmanı Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ile Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın da izledi. Çalışmaları izleyen yöneticiler, futbolculara moral aşılamaya çalışırken, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ise Turuncu-Mavili futbolcularla yaptığı toplantıda hafta sonu yapacakları maçın önemine değindi.

Son haftalarda alınan puan kayıpları ile sıralamada geriye düştüklerini anlatan Özdemir; “Sezon iyi başladık ancak son haftalarda yaşanan puan kayıpları bizi sıralamada geriye düşürdü. Toparlanmak ve yeniden seri galibiyetler almak bizim elimizde. İçel İdman Yurdu maçının hazırlıklarını da bu düşüncelerle yapıyoruz. Bu zorlu maça çok sıkı şekilde hazırlanıp, seyircimizin de desteği ile zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

Lideri ağırlayacakları karşılaşmada taraftarlardan da destek isteyen Özdemir; “Bugüne kadar her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın bu maçta da sonuna kadar takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Grup lideri İçel İdman Yurdunu buradan puansız göndermek için bizim kadar taraftarlarımızın da ellerinden geleni yapacağına inanıyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here