Turuncu-Mavi Küllerinden Doğacak!

0
450

Başkan Kulu; “İskenderun’u Seven Herkes, Turuncu-Mavili Takımına Sahip Çıkacaktır”

Körfez İskenderunspor’un dayanışma gecesi muhteşem görüntülere sahne oldu. İsmet Kulu başkanlığındaki yeni yönetimi tarafından düzenlenen tanıtım ve dayanışma gecesinde Mavi-Turunculu ekip İskenderun sevdalılarıyla buluştu. Yelken Kulübünde gerçekleşen gecede Körfez İskenderunspor’un yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibi ve futbolcular, tek-tek sahneye çağırılarak tanıtıldı.

Gecede konuşan Başkan Kulu, İskenderun’un adını futbol kamuoyuna altın harflerle yeniden yazdırmak için el birliğiyle, çalışacaklarını ifade ederken; “Bizler İskenderun’u layık olduğu en güzel şekilde temsil etmek ve İskenderunspor’un adını profesyonel futbol camiasında altın harflerle yazdırmak için birbirinden değerli yol arkadaşlarımla bir araya geldik. Turuncu-Mavi’li Efsane İskenderunspor’u yeniden futbol arenasına kazandırmak en büyük hayalimiz ve hedefimizdir. Öncelikle birlikte taşın altına elini koyan, kader birliği yapacağımız yol arkadaşlarıma ayrı-ayrı teşekkür ediyorum.

Yol arkadaşlarımla birlikte, sizlerin de desteğiyle başarmak ve İskenderunspor’a şampiyonluklar kazandırmak için yola çıktık. Efsane İskenderunspor hayalimizi gerçekleştirmek üzere yola çıkarken bizlerden desteklerini esirgemeyen, bizleri cesaretlendiren mülki amirlerimize, Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Başkanımıza, İTSO Başkanımıza, STK temsilcilerimize, iş adamlarımıza ve değerli İskenderun sevdalılarına teşekkür ederim.

Birlikten kuvvet doğar. Bizler inandık ve bu yola çıktık. Sizler de bizlere güvenin, destek verin hep birlikte başaralım. Ekibimize, Futbolcularımıza, taraftarımıza güveniyoruz. Sizlerin varlığını ve desteğini hissetmek bize güç verecektir. İskenderun’u seven herkesin Turuncu-Mavili takımına sahip çıkacağına ve destekleyeceğine inanıyoruz. Biz birlikte İskenderun’uz, biz birlikte Türkiye’yiz” diye konuştu.

Kaymakam Soytürk’ten Rebrik

Başkan İsmet Kulu’nun ardından kısa bir konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise İskenderun’un her alanda layık olduğu yere gelmesi için İskenderun’u seven herkesin birlik ve beraberlik içinde gayret göstermesi gerektiğini ifade ederek Körfez İskenderunspor ekibini kutladı ve başarılar diledi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yanı sıra coşkulu gecede bazı STK temsilcileri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile işadamları ve kalabalık davetliler hazır bulundular. Bölgemizin sevilen sanatçılarından Emirhan ile Leycan ikilisinin sunum yaptıkları gecede Urfa Akyol Sıra Gecesi ekibi de sahne aldı.

Körfez İskenderunspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan İsmet Kulu, As Başkan ve Başkan Vekili Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, As Başkanlar Selim Baysal, Doç Dr. Akın Çam, Genel Sekreter Onur Gökçe, Mali Sekreter Mehmet Küçüktaş, Altyapı Sorumlusu Ali Ergülen, Futbol Şube Sorumlusu Av. Talat Fer, Genel Kaptan Ahmet Sürer, Basın Sözcüsü Semir Yazıcı, Tesisler Sorumlusu Ömer Özsezen, Tesisler Sorumlusu Yardımcısı M. Reşat Çağlar, Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı İrfan Altsoy. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here