Türkiye Şampiyonluğu İçin Moral!

0
154

basketbol şampiyonu2‘Okular Arası Basketbol Şampiyonası’nda Hatay şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu kız takımı, elde edilen bu başarıda katkısı bulunan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ederek, mutluklarını paylaştılar. Takıma eşofman hediye eden Civelek; “Türkiye şampiyonu olmamanız için hiçbir engel yok” diyerek moral verdi.

Belediye basketbol kursunda yetişerek, ortaokullar arasında düzenlenen müsabakada Hatay Şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, şampiyonada kazandıkları kupayla birlikte Belediye Başkanı Civelek’i ziyaret ettiler. Okul Müdürü Haluk Ersoy, Antrenör Emin Yetkin, Beden Eğitimi Öğretmeni Akif Işıkoğlu’nun beraberinde gelen öğrencileri kutlayan Başkan Civelek; “Zaman görecelidir, spor da size zamanı iyi kullanmayı öğretir. Onun için spora devam edin! Türkiye şampiyonu olmamanız için hiçbir engel yok. Size tekrar başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Antrenörümüz Emin Yetkin hocama yürekten teşekkür ediyorum. Bu işi gönülden yapıyor. Okul Müdürümüze de verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Her başarının bir öyküsü olduğunu ifade eden Okul Müdürü Haluk Ersoy da; “Bu başarı da sizin, belediyemizin çocuklarımızı sporla kucaklaştırmasıyla, desteğiyle sağlandı. Çocuklara sporda altyapı kazandırdınız. Bu altyapı çalışması, bizim için de ayrıca altyapı oldu. Bu başarıda en büyük pay sahibi sizi ve belediyemizi görüyoruz. Sizlere şahsım, kurumum ve çocuklar adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Antrenör Emin Yetkin ise sporcu öğrencilerin azimle idmanlara katıldıklarını belirterek; “Sporcularımızın içlerinden mutlaka milli takıma gidecek sporcular da çıkacak” dedi.

Civelek, önce İskenderun Şampiyonu, daha sonra Hatay Şampiyonu olan ve Mart ayında yapılacak olan bölge karşılaşmalarında ilimizi temsil edecek olan Yunus Emre Ortaokulu kız takımı öğrencilerine eşofman takımı hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here