“Türkiye Cephesinde Birleşelim”

0
137

vatan partisi6Vatan Partisinden ‘Teröre Kesin Çözüm Devletçe ve Milletçe Topyekûn Mücadele İmza Kampanyası’

Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü, PKK terörüne ve Fetullah Örgütü terörüne karşı imza kampanyası başlattı. İmza kampanyası Havuzlu çarşıda masa açılarak gerçekleştirilirken, vatandaşlar bu mücadeleye çağırıldı. Üç gün süren imza kampanyasına vatandaşların ilgisi yoğundu. İmza kampanyasına İskenderun Kardeşlik Platformu başkanı Bayram Özarslan da destek verdiğini belirtti.

İmza kampanyasına Vatan Partisi il sekreteri Sadık Karakaş, ilçe başkanı İbrahim Bedir ve yöneticiler katıldılar. İmza masasındaki basın açıklamasını ilçe başkanı İbrahim Bedir yaptı.

İmzaya açılan metinde; “Bugün Türkiye, millet ve devlet olarak ABD emperyalizminin bombalarına göğüs germektedir. Bombalara karşı mücadelede ben de varım. Ordumuzun, Polisimizin ve Köy Korucularımızın,  Bölücü Terör Örgütünü hendeklere gömen mücadelesini destekliyorum. ABD ve İsrail’in Barzanistan’dan Doğu Akdeniz’e uzanan bir koridor açma girişimi, Türkiye’miz için öncelikli tehdittir. Bu tehdidi göğüslemede ben de varım. Vatan bütünlüğümüz için, devlet ve milletçe topyekûn mücadele zamanı gelmiştir.  Ben de varım. Bütün milletimizi, siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını ve kitle örgütlerini, Türkiye Cephesinde sımsıkı birleşmeye çağırıyorum” denildi.

İmza kampanyasında kısa bir açıklama yapan Vatan Partisi ilçe başkanı İbrahim Bedir, İstiklal Savaşı sürecinin yaşandığını ifade ederek; “Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti üzerinde hesapları olan Amerika, ordumuz içinde NATO Gladyosu ile yapılanmaya başladı. Milletimiz içinde tarikatlar ve cemaatler yoluyla yapılandı. Böylece komutanlar ve bilinçsiz halk yığınları şeyhlerin denetimine girdi. Amerika bin yılın meydan okuması adını verdiği tarihin en büyük tatbikatını yaptı. Bunun adı ise Türkiye’yi işgal tatbikatıdır.

vatan partisi7

Ergenekon, balyoz gibi uydurulmuş suçlamalarla Türk ordusunun çok kıymetli Atatürkçü komutanları Fetullah’ın mahkeme kararları ile teslim alındı. Ömrünü Amerika ile mücadeleye adamış ve bunu parti tüzüğünde belirtmiş, Vatan Partisi yöneticileri de zindanlara atıldı. Yurtseverler Silivri zindanları yıkarak dışarı çıktılar ve Fetullah terör örgütüne karşı büyük mücadele başlattılar. Amerika PKK ve PYD gibi terör örgütlerini Türkiye’ye karşı kullandı. Ordumuz PKK’ya karşı 24 Temmuz 2015 tarihinden beri vatan savaşı vermektedir. Hendeklere gömülen PKK yetmedi, Amerika bu kez Fetullah terör örgütü ile darbe yapmaya yöneldi. Hükümet ve Ordumuz bu darbeyi önledi. İki terör örgütü ile birlikte ABD bu topraklarda yenildi” şeklinde konuştu.

Bedir, teröre karşı çözüm önerisini ise şöyle açıkladı; “Bu Milli Dayanışma Programının ilk maddesini sunuyorum: ‘Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak’tır.”

Vatan Partisinin görev başında olduğunu belirten Bedir; “İlk görevimiz şudur: Ordumuza sahip çıkacağız. İkincisi, ordumuz ile polisimiz arasındaki birliği güçlendireceğiz. Geniş Türkiye cephesini ABD’nin Türkiye’deki planlarına karşı, Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridoru açma girişimine karşı oluşturacağız. Polisimiz ile ordumuz arasındaki birliği güçlendireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here