Türk Müziği Korosu’ndan Hafızalara Kazınan Müzik Ziyafeti

0
115

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren HBB Türk Müziği Korosu,  ‘Bir Peri Masalı’ konseri ile hafızalara kazınan bir müzik ziyafeti sundu.

Çarşamba gecesi Antakya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk müziğinin birbirinden farklı ezgilerinin seslendirildiği muhteşem gecede dev kadrosuyla müzikseverlerin unutulmaz bir gece yaşatan Şef Gürcan Sovuksu yönetimindeki Türk Müziği Korosu, muhteşem performansı ile dinleyenleri mest etti.

Konsere Sanatseverler Yoğun İlgi Gösterdi

Türk müziğinin nadide eserlerini seslendiren koro ekibi, seslendirdiği ezgilerle vatandaşlara zaman zaman duygu dolu anlar yaşatırken müzikseverler hareketli şarkılara coşku ve neşe içerisinde eşlik etti.

Konser sonunda Başkan Savaş, birbirinden eşsiz eserleri ile Hataylılara muhteşem konser yaşatan HBB Türk Müziği Koro ekibini tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.

Hatayspor’un Galatasaray ile zorlu mücadeleden galip ayrılmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Başkan Savaş, sporseverlerin vermiş oldukları destekleri için teşekkür ederek Hatayspor’un şampiyon olma yolunda ilerleyeceğine inandığını açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here