Türk Eğitim-Sen Çalıştay Raporunu Milletvekili Özel ve İlçe MEM Köseoğlu ile Paylaştı

0
87

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri ‘İskenderun’da Eğitim Öğretim Faaliyetlerinde Mevcut Durum, Sorun Tespiti ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’ sonuç raporunu Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e takdim ettiklerini söyledi.

Vekil Özel’in konunun takipçisi olacağını bildirdiğini kaydeden Yanık; “Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube olarak 8 Şubat 2020 tarihinde İskenderun Emel Akçay İlkokulunda gerçekleştirdiğimiz ‘İskenderunda Eğitim Öğretim Faaliyetlerinde Mevcut Durum, Sorun Tespiti ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’ sonuç raporunu İskenderun çalışma ofisinde ziyaret ettiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Sayın Abdulkadir Özel’e takdim ettik. Böyle ciddi bir çalışmanın bölge eğitimine katkı sağlayacağını söyleyen Sayın vekil raporda belirtilen sorun ve çözüm önerilerinin uygulamada karşılık bulması için mutlaka takipçisi olacağını belirtti.

Ayrıca İskenderun ilçemizdeki bazı okulların dönüşümü ile ilgili okul ziyaretlerimizde öğretmen arkadaşlarımızın bize ilettiği isteklerini Sayın Abdulkadir Özel’e ilettik. Sonuç raporundaki hususların ve meslektaşlarımızın isteklerinin takipçisi olacağını belirten Sayın vekile ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek çalıştay raporunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürleriyle de paylaştıklarını kaydeden Yanık; “İlçe Milli Eğitim Müdürü sonuç raporunu alarak değerlendireceklerini, faydalanacaklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kemal Köseoğlu eğitim öğretimde başarının yakalanması için tüm paydaşların ciddi bir şekilde üzerine düşeni yapması gerektiğini, bunun bir kişiyle veya bir kurumla olamayacağını belirtti. Daha sonra bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan bu çalıştayda ulaşılan verilerin uygulamada karşılık bulması için kendilerine ışık tutacağını söyleyen İlçe MEM yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube olarak 8 Şubat 2020 tarihinde İskenderun Emel Akçay İlkokulunda gerçekleştirdiğimiz çalıştayın sonuç raporunu önümüzdeki günlerde İskenderun eğitim öğretimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz kişi ve kurumlarla paylaşmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here