“Tüm Emek ve Gayretler İçin Teşekkür Ediyorum”

0
67

Tosyalı, Bekbele’de, Yıldırımtepe ve Buluttepe’de Seçmenlerle Buluştu…

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Bekbele’deki mitingde başkan gibi karşılandı. Yıldırımtepe ve Buluttepe’de Cumhur İttifakı fırtınası esti.

Bekbele’de, ardından Yıldırımtepe ve Buluttepe ortak mitinginde havai fişeklerle, davul zurnayla karşılanan Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya, mitinglerde Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Bekbele’de gerçekleşen miting, şölen havasında geçerken, caddeyi boydan boya dolduran Bekbele ve civar mahalle sakinleri Fatih Tosyalı’ya yoğun destek verdiler.

Sahneye ilk çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, hem Büyükşehir’de hem İskenderun’da belediyelere Ak Parti bayrağını dikeceklerini kaydederek, hükümetin de desteğiyle hizmetlerle donatacaklarını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de 31 Mart’ın Hatay için milat olacağını belirtti. Hatay’ın 5 yıldır beceriksiz bir yönetim tarafından yönetildiğini ifade eden Özel; “Allah’ın izniyle inşallah bu seçimde tarihi zaferle Cumhur İttifakını Hatay’da tesis ederek, halkımıza gereken önem ve hassasiyeti gösterip hizmetlerle bütünleştireceğiz. Bu güzel, coşkulu tablo zaferin habercisidir” dedi.

Alkışlarla sahneye çıkan Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Tosyalı ise bölgenin belli başlı mevcut sorunlarının tamamının ortadan kalkacağını kaydetti. İskenderun’a hak ettiği hizmetler için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Tosyalı, bu seçimi çok iyi bir netice ile bitirerek hükümet işbirliğiyle İskenderun’u şaha kaldıracaklarını söyledi.

İskenderun’a dair hedeflerini de aktaran Tosyalı; “Emin olun İskenderun’a bugüne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek-tek kazandıracağız. Sahile ve Akçay’a plajlar yapıyoruz. Seyir terasları, Kadın Eğitim merkezleri, 11 kilometrelik bisiklet yolu, yeni nesil semt pazarları, kütüphaneler, devasa parklar, kültür merkezleri, gezici başkanlık ofisleriyle her türlü hizmeti ayağınıza getireceğiz. Bunun için bir olcağız, iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Yıldırımtepe-Buluttepe Mitingi de Coşkulu İdi

Tosyalı, Yıldırımtepe ve Buluttepe’de yoğun kalabalık tarafından karşılandı. Doğup, büyüdüğü mahallede konuşan Milletvekili Abdulkadir Özel; “Biriz, beraberiz. İskenderun’umuz her zaman haklıdan, doğrudan, hizmetten yana oldu, olmaya da devam edecek. Biliyorum ki, kardeşleri Fatih Tosyalı ile el ele verip, güzel bir geleceğe sımsıkı sarılacaklar” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here