“Tüm Deneyimli Kuaförleri Federasyonumuzun Çatısı Altında Toplayacağız”

0
119

Mardin Atatürk Kültür Merkezinde Gerçekleştirilen CMC-CAT Saç Tasarım Gösterisinde Hatay’ı İskenderunlu Kuaför Gökhan Hamarat Temsil Etti…

Mardin Atatürk Kültür Merkezinde, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Confederation Mondiale Coiffure (CMC) Dünya Kuaförler Konfederasyonu’na bağlı CMC-CAT’ın saç tasarımı gösterisi büyük ilgi topladı. Saç tasarım gösterisine katılan kentimizin başarılı salonlarından Prestij Kuaför ortağı ve aynı zamanda CMC Hatay İl Başkanı Gökhan Hamarat, önümüzdeki sene içerisinde aynı gösteriyi İskenderun’da gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirtti.

CMC Hatay İl Başkanı Gökhan Hamarat, federasyon olarak Türk kuaförlerini bir çatı altında toplayıp başarı ve sanatsal kabiliyetlerini sergilemeleri amacıyla Türkiye’nin çeşitli illerinde saç tasarım gösterilerinin düzenlendiğini söyledi. Başkan Hamarat, “Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Mardin’de yapıldı. 8 ilden yaklaşık 60 deneyimli kuaförün katıldığı saç tasarımı gösterisinde Hatay’ı ben temsil etmekten gurur duydum. Bizlerin yaptığı saç tasarımları katılımcılar tarafından da büyük beğeni topladı.

Konfederasyon olarak sesimizi bu tür etkinliklerle tüm Türkiye’ye duyurmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini söylemek istiyorum. Hedefimiz 1-2 yıl içerisinde ülkemizde bulunan tüm deneyimli kuaförleri federasyonumuzun çatısı altında toplamaktır. Bu amaçla da kuaförlüğün bayanlar üzerinde ne kadar etkili olduğu ve bu mesleğin önemini ve sanatsal bakış açısını kavramaktır.

Aralık ayı içersinde Mersin, ardından da Tekirdağ’da saç tasarım gösterisi gerçekleştireceğiz. Bu gösterinin İskenderun’da da önümüzdeki sene içerisinde yapılması için bazı düşüncelerimiz var. Umarım bunu İskenderun’da gerçekleştiririz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here