TÜED Başkanı Göde’den Halk Otobüsü Şoförlerine Tepki

0
95

Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde, Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı halk otobüs şoförlerine tepki gösterdi.

‘Halk otobüslerinde J plakası olan otobüslerde kimlik kartı gösteren 65 yaş üstü kişiler ücretsiz yolculuk yapabilir’ denilmesine rağmen otobüs şoförlerinin bunu dikkate almadıklarını kaydeden Göde; “‘Halk otobüslerinde J plakası olan otobüslerde kimlik kartı gösteren 65 yaş üstü kişiler ücretsiz yolculuk yapabilir’ denildi. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Hatay Büyükşehir ilçelerinde sorun haline gelen 65 yaş üstü vatandaşlarımıza, bazı özel halk otobüs şoförlerinin gösterdiği saygısızlık kabul edilemez.

Büyükşehir ilçemizde 65 yaş üstü kişilerin kimlik kartının yeterli olduğunu söylemesine rağmen şoförler bunu dikkate almıyorlar. Artık bir çözüm üretilmeli. İlçemizde yaşayan 65 üstü emeklilerimiz otobüslere bindiği zaman çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Hatta kimi halk otobüsü şoförleri görünüşüne bakarak durakta bu kişileri almayıp transit geçiyor, durmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Emekliler olarak bu durumun bir an önce düzelmesini istiyor ve yetkilileri göreve çağırıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here