Transferde Hareketli Dakikalar!

0
61

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’da transfer çalışmaları hareketli geçiyor. Geçtiğimiz hafta Burak Çapkınoğlu, Abdurrahman Canlı, Onur Ural ve Eren Tokat ile sözleşme imzalayan temsilcimiz, bu hafta içinde ise Muhammed Emin Ergin, Ömer Kuşan ve Emircan Seçgin ile de kontrata imza attı.

Turuncu-Mavili ekipte gelen yedi ismin yanı sıra yolların ayrıldığı isimler de oldu. Bu süreçte Kalecimiz Muhammet Can Tuncer’in yanı sıra Yasin Pehlivan, Okan Dernek, Buğra Aslan ve Kadir Ari takımdan ayrılan isimler oldular.

Yedi Futbolcu Sözleşmeye İmzalarını Attı

2021-2022 sezonunda takımımızda kiralık olarak forma giyen Muhammed Emin Ergin, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Sivasspor’dan kiralandı. Son olarak Karacabey Belediyespor forması giyen sol kanat oyuncusu Ömer Kuşan ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, en son Tuzlaspor forması giyen kaleci Emircan Seçgin ile de 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Öte yandan, daha önce de Ankaraspor forması giyen kaleci Burak Çapkınoğlu ile 1 yıllık, Bodrumspor forması giyen ön libero Abdurrahman Canlı ile 2 yıllık ve Afyonspor forması giyen savunma oyuncusu Eren Tokat ile 1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Onur Ural da Kasımpaşa A.Ş.’den bonservisi ile transfer edilmişti.

Turuncu-Mavili ekipten transferlerle ilgili yapılan açıklamada; “Yapılan anlaşmaların hem oyuncularımıza hem de kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri yer aldı.

5 Oyuncu ile Yollar Ayrıldı

Transfer edilen futbolcular imzaları atarken, beş futbolcu ile de yollar ayrıldı. Kaleci Muhammet Can Tuncer, TFF 3. Lig ekibi Osmaniyespor Futbol Kulübüne 1 yıllığına kiralandı.

Yasin Pehlivan’ın yanı sıra Menemen FK ile anlaşan Okan Dernek ile altyapıda forma giyen ve ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunspor ile imzalayan genç futbolcu Buğra Aslan’ın transferi konusunda Efeler 09 SFK ile anlaşma sağlandı.

2022-23 sezonunda formamızı giyen başarılı oyuncu Kadir Ari’nin de sözleşmesi sona erdi. Kadir Ari yeni takımı 52 Orduspor FK ile sözleşme imzaladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here