Tosyalı; “Kandiller, Dayanışma Duygularımızın En Üst Seviyeye Çıktığı Müstesna Gecelerdir”

0
72

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, üç ayların başlangıcı ve yarın gece idrak edilecek olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İslam âleminin yeni bir manevi iklime girdiğini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Üç aylar, bin aydan daha hayırlı ve mübarek olan Ramazan ayını da içinde barındırır. Yüce Yaradan’ın biz kullarına rahmet ve mağfiret kapılarını açtığı gecelerin başında gelen kandiller; manevi duygularımızın yeşerdiği, kalplerin birbirlerine yaklaştığı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıktığı müstesna gecelerdir.

Bu ayların habercisi de Regaib Kandilidir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin feyiz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İskenderunlu hemşerilerimiz olmak üzere mübarek Üç Ayların ve Regaib Kandilinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Rabbim Ramazan ayına kavuşturmayı cümlemize nasip eylesin” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here