Tosyalı, Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

0
143

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında her gün bir mahallede ev toplantılarına katılarak, vatandaşlarla buluşup destek istemeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren Cumhur İttifakı ekibiyle birlikte seçim çalışmalarına başlayan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ev ziyaretlerinde projelerini ve yönetim ilkesini anlatıyor. Başkan adayı Tosyalı, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç’u evinde ziyaret ederek, eğitimcilerle buluştu. İskenderun’un her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Tosyalı; “Talip olduğumuz görevin bilincindeyiz ve bu ölçüde güzel İskenderun’umuzun her sahasında varız. Gönüllere talibiz. Bunun için de 31 Mart’ta desteklerinize ve dualarınıza talibiz” dedi.

Hoş sohbet içinde geçen ev toplantısında eğitimcilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Her okula desteğimiz olacak. Kaynaklarımızı bu yönde şekillendireceğiz” dedi. Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven ve Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan’ın da katıldığı toplantı verimli geçti.

İskenderun’u ‘İnsan Odaklı’ yatırımlarla daha refah, müreffeh ve yaşam standardı yüksek ilçe konumuna ulaştırmak için 31 Mart seçimlerinin önemli olduğunun altını çizen Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Memleket işi Gönül İşi, anlayışımız doğrultusunda hareket ederek İskenderun’umuzun daha fazla gelişmesi, daha fazla kalkınması adına gece gündüz demeden çaba sarf ediyoruz.

Sahile plaj, seyir terasları, semt sahaları, butik havuzlar, modern park alanları, semt pazarları, çevre düzenlenmeleri, eğitim ve kültürel yönden projeler sayesinde herkesin gıptayla bakacağı bir ilçe hüviyetine ulaşmak için 31 Mart seçimlerinin ülkemiz, kentimiz ve ilçemiz için ne anlam ifade ettiğini vatandaşlarımıza anlatıp, desteklerini istiyoruz. Güzel ilçemizi gerek bizim tecrübe ve birikimlerimizle gerekse de hemşerilerimizin destekleriyle yeni bir vizyon ve heyecanla daha ileriye taşımak adına daha fazla çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ziyaret programı çerçevesinde Elazığlılar Derneği ve TÜGVA’yı da ziyaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here