Tosyalı Balıkçı Esnafı ile Bir Araya Geldi

0
32

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde faaliyet gösteren esnaflar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Numune Mahallesinde bulunan Balık Semt Pazarında hizmet veren esnaflar ile bir araya geldi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Fatih Tosyalı; “Balıkçı esnaflarımız ile sürekli bir araya geliyoruz. Sorunları yerinde dinliyor, ortak akıl ile çözüm buluyoruz. Burada esnaflarımızın bazı istek ve talepleri var. Balık Pazarını daha modern ve daha güzel bir hale getirmek için Belediye olarak her daim yanlarındayız” dedi.

Esnaflarımızın Her Daim Yanındayız

Başkan Tosyalı; “Belediye olarak birçok çalışma içerisindeyiz. Birçok projemiz bitti birçoğu da devam ediyor. Ben bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar diliyorum. Bizleri muhabbetle karşılayan değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Balıkçı pazarı esnafı ise gerçekleşen ziyaretlerden dolayı Başkan Tosyalı ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Ziyarette Balıkçı Pazarının yenilenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here