Topal; “Hataylılar Bu Kampanyaya Omuz Vermeli”

0
113

Milletvekili Topal, ‘Hatay Hakkını İstiyor’ Kampanyasına Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya Galericiler Sitesine giderek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında yoğun bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Topal, Hatay ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Hükümetin Hatay’a gereken önemi göstermediğini savunan Milletvekili Topal; “Merkezi hükümet uzunca bir süredir Hatay’ı ihmal ediyor, Hatay’a gereken önemi göstermiyor. Hatay’ın ekonomisi, her geçen gün kan kaybederken, genç işsizlik rakamları katlanılır seviyelerin üzerine çıkmaktadır. Kayıt dışı istihdam özellikle kentimizde yaşayan Suriyelilerin etkisiyle arttı.

Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başlattığı, teşvikte 4. bölgede yer alan kentin 5. bölgeye alınması için “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” isimli imza kampanyasını son derece önemsiyorum. Hatay’ın 5. Teşvik bölgesine alınmasını başarabilirsek, bu Hatay ekonomisini bir nebzede olsa rahatlatacaktır. Yeni istihdam olanakları açılacaktır. Hatay’da ikamet eden her yurttaşın bu kampanyaya sahip çıkıp, omuz vermesi gerekmektedir” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here