Topal; “Cumhuriyetimizi Korumak Adına Sürdürdüğümüz Mücadele Devam Etmektedir”

0
123

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Cumhuriyetimizi Korumak Adına Sürdürdüğümüz Mücadele Devam Etmektedir”

Referandum sürecinde çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandum sonrası da ziyaretlerini sürdürüyor.

Defne ve Samandağ ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulunarak halkla bir araya gelen Milletvekili Topal daha sonra Yayladağı’nda yapımı tamamlanan Turfanda Çok Amaçlı Salon’un açılışına da katılım gösterdi.

Samandağ ve Defne ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Topal; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş, İl Başkanımız Mehmet Güzelmansur ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Defne ve Samandağ ilçelerimizin muhtarlarıyla bir araya geldik, referandum sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür edip, görüş ve önerilerini aldık” dedi.

Buradan Yayladağı’na geçen Milletvekili Topal, Çok Amaçlı Salon’un açılışına da katıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine ayrıca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Yayladağı CHP İlçe Başkanı Murat Kalabaz, Turfanda Mahalle Muhtarı Süleyman Yüce, mahalle muhtarları ve ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Açılış töreninde ilk olarak söz alan Başkan Savaş, Turfanda halkına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek; “Bu güzide açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan 3 buçuk yıl önce biz bu yola çıktık. Bu yola çıkarken de Hatay’da önce huzuru sağlayalım sonra hizmeti yapalım dedik. Bu düsturla 3 yıldır Hatay’da hemşerilerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmadan hizmet etme gayesi ile bu şehri geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Bu şehrin geleceği bu şehrin birlik ve beraberliğinden geçiyor. Çalışmalar gerçekleştirirken önce huzur ve sonra hizmet diyerek başladık. Ama maalesef son 6 yıldır da Hatay’ın ekonomisi ciddi anlamda sığlaştı. Belediye olarak Hatay’ın teşvik illerinden 5. olması için aşırı gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Burada birlikte güçlü olduklarına vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da; “Demokrasimizi ve Cumhuriyetimizi korumak adına sürdürdüğümüz mücadele kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Biz birlikte güçlüyüz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yoğun katkılarıyla, yerelde sizlere verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here