TOBB Kadın Girişimcilerden Vali ve Kaymakam Ziyaretleri

0
14

“Yeni Yılda Bölgemiz Ekonomisine Değer Katacak Projelerle Daha Çok Çalışacağız”

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen kurul üyeleri ile birlikte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret eden TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen, kurulun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası yapılan çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler görüşüldü.

İkinci Ziyaret Kaymakam Demiryürek’e

TOBB Hatay Kadın Girişimciler daha sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret ettiler.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i  ziyaret eden TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve  Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen  kurulun çalışmaları  hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen’i yeni görevinden dolayı tebrik etti. Kurul üyelerine de çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen; “Almış olduğumuz görev ve sorumluluğun bilinci ile 2024 yılında bölgemiz ekonomisine değer katacak ve kadın istihdamının gelişmesi için yeni projeler ile daha çok çalışacağız” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here