Tiryaki İletişim Play-Off’a Emin Adımlarla İlerliyor!

0
495

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda Heyecan Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim, play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor. (A) Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan grubun önemli karşılaşmasında zirvede bulunan Belen Kaymakamlığı’nı 2-1 yenerek topladığı 9 puan ile grupta liderliğe oturdu.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Sergen Pekkara, Uğur Şahin ile Furkan Ay’ın yönettiği karşılaşmada Tiryaki İletişim’in gollerini Feyruz Günay atarken, Belen Kaymakamlığı’nın tek golü de Fatih Güler’den geldi. Haftayı mağlubiyetle kapatan Belen Kaymakamlığı 6 puanda kaldı.

Şarkonakspor: 5 Meydangücü: 3

Körfez Grubunun bir diğer karşılaşmasında Şarkonakspor ise Meydangücü’nü 5-3 mağlup etti ve 3 puanı alan taraf oldu. Hatay Bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Sergen Pekkara ile Furkan Ay’ın yönettiği karşılaşmada Şarkonakspor’un gollerini Uğur Kısadal (2), Berati Keskin (2) ile Servet Demirel atarken, Meydangücü takımının gollerini ise Mahsun Eren, Hasan Cavit ile Ali Özdemir attı. Meydangücü play-off yolunda umutlarını yitirirken, Şarkonakspor da puanını 4’e çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here