“Terör Kampları Derhal Kapatılmalıdır”

0
42

tgb açıklama10İşçi Partisi İlçe Sekreteri Albayrak, Suriyeli Mültecilerin Kaldıkları Kampların Ülkeye Zarar Verdiğini Savundu…

Ülkesindeki savaştan kaçan Suriyeli mülteciler için açılan kampların ülkenin başına bela olduğunu savunan İşçi Partisi İskenderun İlçe Sekreteri Mehmet Albayrak, bu kampların bir an önce kapatılması gerektiğini vurguladı.

Mültecilerin bulunduğu bölgelerde olayların artarak devam ettiğini ve ülke vatandaşının mağdur durumda kaldığını ifade eden Albayrak; “Son olarak Reyhanlı’da gördük. Yurttaşlarımız, Suriye’den getirtilen ÖSO’lu teröristlerden kendilerini korumak için gece yarısı toplanmak zorunda kaldı. Daha önce de Gaziantep’te 25. Yıl mahallesi sakinleri apartman camlarını ve arabalarını taşlayan teröristlerden kendilerini korumak için nöbet tutmaya başlamışlardı. Onun öncesinde de “mülteci” adı altında ülkemize sokulan bu haydutların çıkardığı olaylar malumdur. Emniyet güçlerinin Hükümet’ten aldıkları emir gereği müdahale etmediği bu başıbozuklar, bölgede ciddi bir tehdit haline gelmişlerdir.  Reyhanlı ilçemizdeki olay durumun vahametini göstermektedir. Son değildir. Artacağını görmek için kâhin olmaya gerek yoktur” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İsrail’in gerçekleştirdiği saldırıyı da hatırlatan Albayrak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da İsrail’e destek verir nitelikte konuştuğunu öne sürdü. Albayrak; “İsrail saldırır da Tayyip Erdoğan boş durur mu? O füzenin atıldığı gün, İsrail’e Kızılcahamam’da yaptığı konuşmayla destek verdi. Tayyip Erdoğanlar Türkiye’mizi kanlı maceralara sürükleme heveslerini her fırsatta gösteriyorlar. Bölgedeki terör kamplarını da bu hevesin parçası olarak kurdular. Ancak iş onların da kontrolünden çıkıyor.

ÖSO’lu teröristler rahat durmuyor. Hatay, Şanlıurfa ve Gaziantep illerimizde neredeyse bir numaralı sorun haline geldiler. Terör kampları sadece bölgede huzur ve sükûnu bozmuyor. Ülke güvenliğimiz için de büyük tehdit oluşturuyorlar. ABD-İsrail-Tayyip Erdoğan ittifakı, Ortadoğu üzerinde savaş bulutları dolaştırırken Barzani ve PKK’nın yanı sıra bu kamplara da dayanıyor. Bölgedeki “mülteci” kampları çıbanbaşıdır. Koparılıp atılmaları tek çözümdür. Terör kampları derhal kapatılmalıdır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here