“Tepe Mahallelerinin Sesi Olacağım”

0
113

mehmet alğan31Ak Partili Alğan, İlk Mahalle Toplantısını Kocatepe ve Yıldırımtepe Mahallesinde Gerçekleştirdi

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan ilk mahalle toplantısını doğup büyüdüğü, sokaklarında gezdiği Kocatepe ve Yıldırım Tepe mahallesinde yaptı. Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Alğan, Ak Partinin iktidara geldiğinden bu yana Türkiye’de ilerleme konusunda nasıl bir büyüme yaşandığını anlatarak bu istikrarın sürmesi için mahallelilerinden destek istedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan, hükümetleri döneminde yapılanları tek tek anlatarak; “Gerçek milliyetçilik, ekonomide olduğu gibi, savunma sanayiinde de ilerlemek, vatana millete hizmet etmektir. Gerçek milliyetçilik, köprüler inşa ederek şehirleri, bölgeleri birbirine bağlamaktır. Amanos Tüneli’yle Güneydoğu Sanayisini Akdeniz’e açmaktır. Limanımızı, İskenderun Limanı’nı hak ettiği itibara kavuşturmak, dünyanın en işlek limanlarından biri haline getirmek, İskenderun’u Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı yapmaktır gerçek milliyetçilik.

mehmet alğan32

Amanos Tüneli’nin şehrimize kazandıracaklarının farkındasınız değil mi? Tüm Doğu’nun, Güneydoğunun ihracatı, bizim şehrimiz üzerinden dünyaya dağıtılacak. Bunun şehrimizin refahını ne kadar yükselteceğini biliyorsunuz değil mi?” şeklinde konuştu.

Kentin sorunlarının her zaman takipçisi olacağına söz veren Alğan; “Ben İskenderun’da büyüdüm, burada okudum; bu şehrin sokaklarında, tepe mahallelerinde, sahilinde dolaştım, içinizde yetiştim ve içinizden biriyim. Sizlerin taleplerini, beklentilerini biliyorum ve bunların çok iyi farkındayım. Seçimden sonra da sizleri unutmayacağıma, her zaman emrinizde olacağıma, taleplerinizin ve sorunlarınızın takipçisi ve destekçisi olacağıma, burada bulunan tüm hemşerilerimizin huzurunda söz veriyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da elele, omuz omuza, gönül gönüle vererek; 7 Haziran günü, tek başına, Ak Parti iktidarını şimdiden milletimize müjdeliyor, hepinize, katılımınızdan, desteklerinizden, fedakârlıklarınızdan ötürü şükranlarımı sunuyor; sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here