Temsilcilerimizin Maç Programları Belli Oldu!

0
125

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, bu haftayı Tetiş Yapı Elazığspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon deplasmanında puan arayacak, Payasspor ise sahasında Ankara Adliyespor’u konuk edecek.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, ligin 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde sürdürdü. Zorlu maç öncesinde gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Palut, Cumartesi günü yine kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Gol yollarında sıkıntılarının devam ettiğini ifade eden Palut, bunu aşmak için ellerinden geleni yapacaklarını da söyledi.

Bu hafta sonu oynayacakları rakipleri Tetiş Yapı Elazığspor’un zor günler geçirdiği ancak önemli bir rakip olduğunu da kaydeden Palut; “Rakibimiz gol yiyene kadar son derece dirençli ve iyi oynayan bir ekip. Gol yedikten sonra biraz motivasyonları düşüyor. Biz her maça ciddi şekilde hazırlanmak zorundayız. Elazığspor’da bu ligde sürekli oynayan oyuncular var. Bunun yanı sıra genç oyunculara da sahipler. Bunun bilinciyle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ligde zor günler geçiren 3. Lig temsilcimiz Payasspor ise klasmanın alt sıralarından kurtulmak için çaba sarf ediyor. topladığı 10 puanla 14. sırada bulunan Mavi-Beyazlı ekip bu hafta sonu sahasında Ankara Adliyespor’u ağırlayacak. Payasspor saha ve seyirci avantajını kullanarak, sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılmak istiyor.

Yine klasmanın alt sıralarında bulunan Erzin Belediyespor ise haftayı Hekimoğlu Trabzon deplasmanında geçirecek. 9 puanı bulunan ve 13. sırada bulunan Erzin temsilcisi de alt sıralardan kurtulmak ve üst sıralara tırmanmak adına seri galibiyetler elde etmenin peşinde! 27 Ekim Cumartesi (yarın) sahada olacak temsilcilerimizi maç programları şöyle olacak: >>>

Tetiş Yapı Elazığspor-Hatayspor

27 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 13.30

Elazığ Atatürk Stadı

Atilla Karaoğlan, Gökmen Olgaç, Vural Gül

Hekimoğlu Trabzon-Erzin Belediyespor

27 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 13.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Sercan Murat Gündüzler, Uğur Akalp, Enes Biroğlu

Payasspor-Ankara Adliyespor

27 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Ahmet Aydın, Turhan Akbaş, Mert Baykal

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here