Temsilcilerimizin Maç Programı Belli Oldu!

0
71

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor ile 3. Lig temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ve Payasspor’un bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. 1. Lig temsilcimiz Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor 4. hafta maçında sahasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünü konuk edecek. 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, evinde Kozan Belediyespor’u ağırlayacak, Payasspor ise Cizrespor deplasmanında puan arayacak.

İlk hafta maçında Gençlerbirliği’ne 1-0 yenilen ve Birinci Ligde ilk kez taraftarı önüne Karabükspor maçıyla çıkan Bordo-Beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı bu mücadeleyi 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Üçüncü hafta ise Denizli deplasmanından bir puanla dönen Hatayspor, bu hafta sonu Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlayacak.  Üç puan parolası ile sahaya çıkacak olan Bordo-Beyazlılar taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

İlimizin 3. Ligdeki temsilcilerinden Erzin Belediyespor ile Payasspor da yeni sezon maçlarına bu hafta başlayacaklar. İlk hafta itibariyle, Erzin ekibi evinde Kozan Belediyespor’u ağırlayacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Turuncu-Beyazlı ekibin tek hedefi seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanarak 3 puanın sahibi olmak. Payasspor ise ligin ilk hafyasında Cizrespor deplasmanında puan arayacak. Hafta boyunca kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip, Cizre deplasmanından puan ya da puanlar alarak dönmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü

2 Eylül 2018 Pazar Saat: 16.30

Antakya Atatürk Stadı

Kutluhan Bilgiç, Bahtiyar Birinci, Hüsnü Emre Çelimli

Erzin Belediyespor-Kozan Belediyespor

2 Eylül 2018 Pazar Saat: 16.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Mehmet Terece, Kerem Candaş, Harun Reşit Güngör

Cizrespor-Payasspor

2 Eylül 2018 Pazar Saat: 16.00

Cizre İlçe Stadı

Ömer Faruk Gültekin, Mehmet Şengül, Mehmet Özer

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here