Temsilcilerimizin Maç Programı!

0
121

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, Altay deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Körfez Spor Kulübünü konuk edecek, Payasspor ise yine sahasında Turgutluspor’u ağırlayacak.

Payasspor Turgutluspor’u Konuk Ediyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Pazar günü Payas İlçe Stadında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürüyor. Bu karşılaşma öncesinde Mavi-Beyazlı ekip Payasspor 44 puan ile 7. sırada, Turgutluspor da 43 puan ile 8. sırada yer alıyor. Karşılaşmayı Mehmet Türkmen, Önder Çalış ile Selim Konukçu yönetecek. Payasspor camiası Turgutluspor karşılaşmasından galibiyet hedefliyor.

Erzin Belediyespor’da Tek Düşünde Galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Pazar günü Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynayacağı Körfezspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ersin Aka nezaretinde sürdürüyor.

Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Aka; “Pazar günü oynayacağımız Körfezspor karşılaşması öncesinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm futbolcularımızın moralleri yerinde olup, camia olarak galibiyetten başka bir düşüncemiz yoktur. Tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Bu kritik karşılaşmayı Serkan Pınar, Hicri Yıldırım ile Çağdaş Yücel Çağ yönetecek. Karşılaşma öncesinde Erzin Belediyespor 33 puan ile 13. sırada yer alıyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Altay-Hatayspor
21 Nisan 2019 Pazar Saat: 16.30
İzmir Atatürk Stadı
Atilla Karaoğlan, Murat Şener, Çetin Öncel

Erzin Belediyespor-Körfez Spor Kulübü
21 Nisan 2019 Pazar Saat: 15.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Serkan Pınar, Hicri Yıldırım, Çağdaş Yüksel Çağ

Payasspor-Turgutluspor
21 Nisan 2019 Pazar Saat: 15.30
Payas İlçe Stadı
Mehmet Türkmen, Önder Çalış, Selim Konukçu
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here