Temsilcilerimizin Maç Programı!

0
107

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. Programa göre, ikinci ligdeki temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonunu Etimesgut Belediyespor deplasmanında geçirecek. Üçüncü lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Cumartesi günü (bugün) sahasında Orhangazi Belediyespor’u, Kırıkhanspor’da Pazar günü (yarın) yine sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek. Payasspor ise Osmaniyespor Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele edecek.

Payasspor’lu Futbolculara Baklavalı Moral Desteği

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor’da moraller yerinde. Kritik Osmaniyespor karşılaşması öncesi Mavi-Beyazlıların yapılan son idmanında, Payaslı esnaflardan Cengiz Can, Mehmet Kaygusuz ile Ali Önerden tarafından futbolculara baklava ikram edildi. Payasspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, yardımcı antrenör Erdoğan Sarıuşak ve futbolcularla da tanışan esnaflar, moral vermek amacıyla getirilen baklavayı futbolculara kendi elleriyle ikram ettiler. Payasspor Kulüp Başkanı Recep Yener de verdikleri destekten dolayı esnaflara teşekkür etti.

Hatayspor’un Zirve Takibi Sürüyor

Geçtiğimiz hafta sonu, grup lideri Menemen Belediyespor’u ağırlayan ve güçlü rakibi ile 0-0 berabere kalarak liderlik şansını elinden kaçıran Hatayspor ise bu hafta sonu Etimesgut deplasmanında puan arayacak. Hafta boyunca Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekip Ankara deplasmanında galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Hatayspor’da tek hedef, deplasmandan 3 puan çıkartmak ve zirveden uzaklaşmamak!

Üçüncü lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Cumartesi günü (bugün) sahasında Orhangazi Belediyespor’u ağırlayacak. Turuncu-Mavili ekip sahasında oynayacağı maçtan galibiyet çıkarmak hedefi ile sahaya çıkacak. Kırıkhanspor ise Pazar günü (yarın) sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek ve rakibi karşısında 3 puan hedefi ile mücadele edecek.

Temsilcilerimizin bu haftaki maç programı şöyle olacak: >>>

Etimesgut Bld.Spor-Hatayspor

18 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı

Sinan Dereci, Ali Tuna, Cemil Tunç

Erzin Belediyespor-Orhangazi Belediyespor

17 Mart 2018 Cumartesi Saat: 15.00

Erzin İlçe Stadı

Burak Taşkınsoy, Şenol Bektaş, Murat Altan

Kırıkhanspor-Ankara Demirspor

18 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Yavuz Çetin, Gürcan Dönmez, Hidayet Zeybek

Osmaniyespor Futbol Kulübü-Payasspor

18 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

7 Ocak Stadı

Emre Abar, Oğuz Akyüz, Tolga Özcan

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here