Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı!

0
56

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, bu hafta Ekol Hastanesi Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele Pazartesi günü oynanacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş. sahasında Yeni Orduspor’u konuk edecek, bir diğer temsilcimiz Payasspor ise Fatsa Belediyespor ile deplasmanda puan mücadelesi yapacak.

Ligin 13. haftasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor’a konuk olacak Hatayspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Çalgın Tesislerinde yapılan antrenmanlarla maça hazırlanan Bordo-Beyazlıların Teknik Direktörü Bayram Toysal, ligde haftalar ilerledikçe işlerinin zorlaştığını ve her takımın kendilerine karşı önlemlerini arttırdığını söyledi.

Balıkesir deplasmanında zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Toysal; “Üç haftadır 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Çıkış arayan bir takım. Lige bakılacak olursa, rakibimizi bundan 3-4 hafta önce sıralamada çok ciddi bir konumdaydı. Buradan anlaşılacağı üzere maçlar öyle kolay değil. Herkesin beklediği gibi ‘Hatayspor şampiyonluğa oynayacaksa 3-0, 4-0 bitecek’ gibi algı oluşmasın. Biz haddimizi bilerek, mücadele gücümüzü en üst düzeyde sergileyerek maçları oynamaya çalışıyoruz. Balıkesirspor maçından da galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Erzinspor, sahasında yine kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Yeni Orduspor ile mücadele edecek. Turuncu-Beyazlı ekip saha avantajını kullanarak rakibi karşısında 3 puanı almak ve üst sıralara doğru tırmanmak hedefi ile sahaya çıkacak.

Bir diğer temsilcimiz Payasspor da ligin en alt sırasında bulunan rakibi Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kritik bir konumda bulunan Mavi-Beyazlı Payas temsilcimiz Fatsa deplasmanından puan veya puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Ekol Hastanesi Balıkesirspor-Hatayspor
2 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 19.00
Balıkesir Atatürk Stadı
Yasin Kol, Serdar Diyadin, Muhammet Yumak

Erzinspor A.Ş.-Yeni Orduspor
1 Aralık 2019 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Hakan Ergin, Azad İlhan, Faruk Yağlı

Fatsa Belediyespor-Payasspor
1 Aralık 2019 Pazar Saat: 13.00
Fatsa İlçe Stadı
Taner Tuncer, Özgür Fatih Kalaycı, Recep Güneş
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here