Temsilcilerimizin Biri İçerde İkisi Dışarıda Puan Arayacak

0
84

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, zorlu haftada Osmanlıspor Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Hekimoğlu Trabzon’u ağırlarken, Payasspor ise Ankara Adliyespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Hatayspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca Osman Çalğın Tesislerinde, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirdi. Hatayspor’un başarılı Teknik Direktörü İlhan Palut, zor bir maça çıkacaklarını belirtti. Rakip Osmanlıspor’un tecrübeli bir takım olduğunu, ancak en hazır şekilde karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Hatayspor Teknik Direktörü Palut; “Osmanlıspor tecrübeli bir takım. Tecrübeli oyunculardan kurulu! Hafta boyunca çalışma tempomuzu yükselterek, gerekli analizleri de yaptık. En hazır şekilde Osmanlıspor maçına çıkacağız. İyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

Hatayspor’un başarılı file bekçisi Akın Alkan ise lige iyice adapte olduklarını Osmanlıspor maçını kazanıp, çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, haftayı sahasında grup lideri Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayarak geçirecek. Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Erzin temsilcisi, sahasında lideri devirip hem 3 puana uzanmak hem de derin bir nefes almak istiyor.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Mavi-Beyazlı Payasspor ise lig sonuncusu Ankara Adliyespor ile deplasmanında karşı karşıya gelecek. Geçen haftayı puansız kapatan Payas ekibi, Ankara’dan galip ayrılarak kayıplarını telafi etme hedefi ile mücadeleye çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Osmanlıspor Futbol Kulübü-Hatayspor
16 Mart 2019 Cumartesi Saat: 16.00
Osmanlı Stadı
Süleyman Abay, Mehmet Kapluhan, Gökmen Olgaç
Erzin Belediyespor-Hekimoğlu Trabzon
17 Mart 2019 Pazar Saat: 14.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Safa Yılmaz, Çağlar Demirkıran, Burak Sami Şad
Ankara Adliyespor-Payasspor
16 Mart 2019 Cumartesi Saat: 15.00
Ankara Ostim Stadı
Erhan Kutlu, Suat Fidan, Selman Timur
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here