Temsilcilerimiz Zorlu Maçlara Çıkacak!

0
43

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig profesyonel liglerinde ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor, lig karşılaşmalarını yarın yapacaklar. Ligdeki kan kaybını bir türlü engelleyemeyen İskenderun Demir Çelikspor, düşme hattından kurtulabilmek için ligdeki tüm maçlarından mutlak puan ve puanlar çıkarmak zorunda.

Ligin üst sıralarını zorlayan Tepecikspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor, ligde kalabilmesi adın geri kalan maçlarda üstün performans sergilemesi gerekiyor. Ligde alttan üçüncü sıraya demirleyen İDÇspor’da moraller oldukça bozuk. Teknik heyet, yarınki maç için futbolculara moral depolamaya çalışıyor.

Grubunda liderliğini sürdüren Hatayspor için her geçen hafta karşılaşmalar biraz daha zorlaşıyor. Liderliği korumak ve sezon sonu ipi göğüslemekte kararlı olan Lider Hatayspor, yarın evinde ligin üst sıralarını zorlayan İnegölspor’u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Hataysporlu futbolcular, maç saatini beklemeye başladılar.

Ligde varlığını hissettirmeye çalışan 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, yarın zorlu bir deplasmana çıkıyor. Ligin boyunca sahasında sadece bir kez yenilen Beylerbeyi’ne ikinci mağlubiyeti yaşattırmak isteyen temsilcimiz Payas ekibi, maç hazırlıklarını tamamlayarak dün maçın oynanacağı İstanbul’a hareket etti ve bugün de maçın oynanacağı statta hafif bir idman yapması bekleniyor.

3. Lig 3. Grupta son haftaların flaş ekiplerinden Kırıkhanspor, yarın evinde ligin 7. sırasında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırıkhanspor, rakibini evine eli boş göndermek istiyor. Program şöyle olacak:

Hatayspor-İnegölspor

16 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Şeref Taştan, Abdullah Uğur Sarı, Emin Barlas

Tepecikspor A.Ş.-İskenderun Demir Çelikspor

16 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Tepecik Belediye

Sinan Cem İyihuylu, Hüseyin Kocadağlı, Özgür Sezgin

Beylerbeyispor-Payas Belediyespor 1975

16 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Beylerbeyi 75.Yıl

Yasin Kol, Kerem Yükünç, Orhan Türkoğlu

Kırıkhanspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor

16 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Gökhan Esen, Alper Uslu, Habip Tiryaki

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here