Temsilcilerimiz Rakiplerini Ağırlayacak!

0
60

Spor Toto 1. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. Pazar günü oynanacak maçlarda, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Boluspor’u ağırlayacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Nazilli Belediyespor’u konuk edecekken, Payasspor’un konuğu ise Halide Edip Adıvarspor olacak.

Birinci Ligdeki ilimiz temsilcisi Hatayspor, Spor Toto 1. Ligin 15. haftasında karşılaşacağı Boluspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Bordo-Beyazlı ekip, Pazar günü evinde oynayacağı Boluspor mücadelesinin hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla devam ettirdi. Antakya Atatürk Stadında, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ve taktik çalışmayla başladı. Futbolcular daha sonra çift kale maçla antrenmanı tamamlandı. Hatayspor sahasında oynayacağı maçı kazanarak iç saha fobisini aşmak istiyor.

Payasspor da İçerde…

Son haftalarda yükselişe geçen 3. Lig temsilcimiz Payasspor ise Halide Edip Adıvarspor maçında da bu çıkışını sürdürmek istiyor. Son haftalardaki başarılı performansının ardından puanını 23’e çıkartan Mavi-Beyazlı ekip, 7’ci sıraya kadar yükselerek, taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Payasspor, klasmanda kritik konumda bulunan rakibi karşısında sahaya yine 3 puan için çıkacak.

Bu kritik maç öncesi Payasspor’da ani bir gelişme yaşandı. Mavi-Beyazlılar Yener Demirci ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Payasspor idarecileri, verdiği hizmetler için Yener Demirci’ye teşekkür ederken, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilediler.

İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Erzin Belediyespor da sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Zirve takibi yapan Nazilli ekibini buradan eli boş göndermek isteyen Erzin ekibi, alacağı galibiyetle hem moral bulmak hem de alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak istiyor. Turuncu-Beyazlı Erzin Belediyespor, grubunda topladığı 12 puanla 14. sırada bulunuyor. Haftanın programı şöyle: >>>

Hatayspor-Boluspor

9 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Caner Ak, İlker Takpak, Hakan Karabalcık

Erzin Belediyespor-Nazilli Belediyespor

9 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Ali Can Soydal, Bekir Yücel, Serhat Sağır

Payasspor-Halide Edip Adıvarspor

9 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Furkan Bakan, Selman Timur, Burak Sami Şad

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here