Telekom Müdürü Gezer, Payas Kaymakamı Demiröz’ü Ziyaret Etti

0
388

payas internet eviTürk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer, İl Telekom Müdür Yardımcısı Tayfur Cüneydioğlu ve Şube Müdürleri Mehmet Ali Kılıç, Metin Kördemir, Ali Yıldız, Uğur Çakıla Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ü makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Payas Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy’da yer aldı.

Kaymakam Demiröz, Payas’ın internet işletim sistemi topraklamasının zayıf olduğunu bu nedenle alt yapısının hızlandırılması gerektiğini dile getirerek Payas’ta Fiber Dönüşüm’lü alt yapının ivedilikle yapılması gerektiğini ayrıca PTT binasının Telekom’a ait olduğundan bakım ve onarımının yapılması gerektiğini belirtti.

Kaymakam Demiröz ayrıca Payas’ta açacakları internet evinde, internet yokluğundan ev ödevini yapamayan çocuklar olduğunun bu nedenle Telekom destekli Payas Türk Yurdu parkındaki mevcut tamamlama aşamasında olan binanın girişinde, İnternet Evi’nin oluşturulması konusunda yardım ve desteklerinden dolayı Türk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer ve ekibine teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here