Teknik Direktörlük Kariyerine Galibiyetle Başlayan Murat Kurt’a Sevgi Seli

0
201

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un ligin ikinci yarısının ilk haftasına Mucur Yabanlıspor’u yenmesi, Genç Teknik Adam Murat Kurt için önemli bir yer tutuyor. Uzun yıllar Türk futboluna başarılı hizmetlerinin ardından 5 Temmuz İskenderunspor’un Teknik Direktörlüğüne getirilen Murat Kurt, Mucur Yabanlıspor karşısına çıktığı ilk resmi karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı.

Elde edilen bu galibiyet Teknik Direktör Kurt için oldukça önemli bir yer tutarken, maçın bitiş düdüğünün ardından 5 Temmuz İskenderunspor taraftarları da Teknik Direktör Murat Kurt’u yanlarına çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.

Galibiyeti Doyasıya Kutladılar

Öte yandan 5 Temmuz İskenderunspor’un, ligin ikinci uyarısına kendi saha ve seyircisi önünde Mucur Yabanlıspor’u Zafer Kargoğlu’nun attığı golle 1-0 yenerek başlaması camiada sevinçle karşılandı. Yeni transfer Zafer Kargoğlu, attığı golün ardından sevincini Teknik Direktörü Murat Kurt, Asbaşkan Bünyamin Saraçoğlu ve takım arkadaşlarıyla kutladı. Maçın bitiş düdüğünün ardından da tüm futbolcular toplu halde cefakâr taraftarlarının yanına giderek galibiyeti birlikte doyasıya yaşadılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here