Tek Hedef Galibiyet!

0
75

spor-haberleri5Spor Toto 2. Lig 7. hafta maçları 15 ve 16 Ekim’de; Spor Toto 3. Lig 1. Grup 8. hafta ile 2 ve 3. Grup 7. hafta maçları  16 Ekim’de oynanacak. İkinci ve üçüncü Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu oynayacakları maçlarında programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre, Hatayspor, Gümüşhanespor’u, Erzin Belediyespor da Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Kırıkhanspor, Pazarspor deplasmanında, Payasspor ise Darıca Gençlerbirliği deplasmanında puan mücadelesi verecek.

İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, Pazar günü karşılaşacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını dün yaptığı son çalışmayla tamamladı. Geçen hafta İnegölspor karşısında son saniye golü ile mağlup olan Bordo-Beyazlılar, Gümüşhanespor’u yenerek İnegölspor yenilgisinin telafisini yapmaya çalışacak. Gümüşhanespor, ligde oynadığı 6 maç sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik ile topladığı 12 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor. Rakip filelere 6 gol atan Gümüşhanespor, kendi kalesinde 2 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı oldu. Hatayspor ise ligde oynadığı 6 maç sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 10 puanla beşinci sırada bulunuyor. Rakip filelere 10 gol atan Bordo-Beyazlılar, kendi kalesinde 6 gol gördü.

Son haftalardaki kötü performansı ile ligin alt sıralarına doğru gerileyen Erzin Belediyespor bu hafta sonu Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Seri galibiyetlerle yeniden üst sıralara tırmanmak isteyen Erzin temsilcisi bu maçı başlangıç noktası olarak görüyor. Erzin ekibinin 8 puanı bulunurken Kızılcabölükspor ise 4 puanla alt sıralarda bulunuyor.

Sezonun flaş ekibi Kırıkhanspor ise haftayı Pazarspor deplasmanında geçirecek. 6 maç sonunda 11 puan toplayarak 4.sırada bulunan Kırıkhan ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Bodrumspor’a yenilerek liderlikten düşmüştü. Sarı-Lacivertliler kaybettikleri koltuğu yeniden almak iin Pazarspor maçından mutlak galibiyetle dönmenin hesabını yapıyor.

Temsilcilerimizden bir diğeri olan Payasspor ise bu haftayı Darıca Gençlerbirliği deplasmanında geçirecek. Grubunda 11 puanla 5. sırada bulunan Mavi-Beyazlı Payas ekibi, Darıca deplasmanından da puanlarla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. Haftanın programını şöyle olacak: >>

Hatayspor-Gümüşhanespor

16 Ekim 2016 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Yasin Kol, Burak Cansız, Yakup Bulut

Erzin Belediyespor- Kızılcabölükspor

16 Ekim 2016 Pazar Saat: 14.00

Erzin İlçe Stadı

Nuri Karahançer, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Ahmet Ulu

Pazarspor-Kırıkhanspor

16 Ekim 2016 Pazar Saat: 14.30

Pazar İlçe Stadı

Özer Özden, Suha Adıyaman, Boran Turhan

Darıca Gençlerbirliği-Payasspor

16 Ekim 2016 Pazar Saat: 15.00

Darıca İlçe Stadı

Özgür Sepin, Ulaş Aksoy, Faik Polat

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here