Tauna’dan Altın Madalya

0
187

tekvando2İskenderun’da faaliyet gösteren Eform Spor Kulübü, tekvando branşında büyük başarı elde etti. Kulüp sporcularından Tuana Elif Parmaksız, Hatay İl Şampiyonasında altın madalya kazandı.

2012 yılında İskenderun E-5 Karayolunda Deniz Alayı karşısında mükemmel bir spor kompleksi açarak İskenderun halkına ve çevre ilçelere hizmet veren Eform Spor Merkezi, Fitness, Body Bulding, Step, Aerobic, Pilates, Tae-Bo ve Kick Boks’un yanında Tekvando branşında da faaliyetini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde, Antakya Kapalı Spor Salonunda yapılan Minikler Hatay İl Şampiyonasında, Eform Spor kulübü adına yarışmaya katılan Tuana Elif Parmaksız 45 Kg’da bütün rakiplerini geçerek altın madalya kazandı. Henüz iki yıllık sporcu olan Tauna, gösterdiği üstün başarısı ile gelecekte Milli Takımın değişmeyen sporcusu olarak görülüyor.

Kulüp Başkanı ve baş antrenörü, aynı zamanda Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, elde edilen başarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tuana Elif Parmaksız, kısa zamanda büyük iş başararak müsabakada altın madalya kazanmıştır. Yoğun tempomdan dolayı çalışmalarını çok izleme şansım olmadı ancak çalışmalarımıza iştirak eden, gerektiği zaman sporcularımızın sorunları ile ilgilenen antrenörlerimizden Yunus Kuruçay ve Perihan Bayar’ın da bu başarıda büyük payları vardır. Antrenörlerimize ve sporcumuzun ailesine teşekkür ediyorum bu başarıda katkıları çoktur. Sporcumuz 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Hatay ilimizi temsil edecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here