Tartışmalı Maç Bitmedi!

0
134

Biçer Beton ile Fenergücü Maçının Sonucunu Tertip Kurulu Belirleyecek 

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunun final maçında Biçer Beton ile Fenergücü takımları karşı karşıya geldi. Tartışmaların yaşandığı maç, karşılaşmanın hakemlerince bağlandı.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan karşılaşmada Biçer Beton Sezai Acar’ın attığı golle 1-0 önde götürdüğü müsabakanın 22. dakikasında çıkan tartışmaların ardından orta hakem Enes Çolak, Fenergücü’nden yedek kaleci Bedir Dündar, Zeyni Özdemir ile Murat Karaçlı’yı Kırmızı kartın ardından oyundan attı. Bu dakikadan sonra karşılaşma tartışmaların giderek alevlenmesi üzerine maçın hakemleri müsabakayı bağladı. Biçer Beton ile Fenergücü takımlarının arasında oynanan ve bağlanan müsabakanın sonucunu tertip kurulu karar verecek.

Bu arada arkadaşlarının oyundan atıldığını ve buna yaptığı itirazdan sonra kendisinin de oyundan atıldığını iddia eden Zeyni Özdemir; “Bu güzel turnuvanın final müsabakasını maalesef hakemler kaldıramadı. Oyundan atılan arkadaşlarımın neden atıldığını sorduğumda beni de oyundan attılar. Bizden önceki karşılaşmada da olaylar çıktı. Bunda da sorumlular hakemlerdir” dedi.

Turnuvanın bu zorlu karşılaşmasını Hatay Bölgesi hakemlerinden Enes Çolak, Onur Parlak ile Semih Tolungüç yönetiyordu.

Palmiye Hastanesi Rakibini Eledi 4-1

Bir diğer final karşılaşmasında Palmiye Hastanesi, Tiryaki İletişim’i 4-1 mağlup etti. Onur Parlak, Semih Tolungüç ile Enes Çolak’ın yönettiği karşılaşmada Palmiye Hastanesi’nin gollerini Sedat Kaymaz (2), Yusuf Tiryaki (k.k) ile Hakan Şimşek attı. Tiryaki İletişim’in tek golünü Hilmi Sönmez attı. Karşılaşmada Deniz Şanlı’nın penaltı atışında top direkten döndü. Palmiye Hastanesi bu skorun ardından turu atlarken, Tiryaki İletişim ise turnuvaya veda etti. (Haber: İlyas E. TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here