Takımı Süper Lige Çıkaran Tarihe Geçer!

0
89

iskenderunspor1İTSO Başkanı Levent Yılmaz, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’tan da destek istedi…

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, odaya gerçekleştirilen her ziyarette, Efsane İskenderunspor’un yeniden uyandırılması ve gerekli desteğin sağlanması için ‘İskenderunspor’a destek’ konusunu gündemde tutmaya devam ediyor. Yılmaz, odayı ziyaret eden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’tan destek istedi.

İTSO Başkanı Yılmaz, Antakya Belediye Başkanlığı süresince spora verdiği katkı ve destekleri ile sık-sık gündeme gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a İskenderunspor’a da destek çıkma talebini iletti.

İskenderunspor’un adını en son İskendenderunspor 1967’de yaşatma gayesi içerisinde hareket etiklerini söyleyen İTSO Başkanı Yılmaz, özellikle sahipsizlik ve maddi destek sağlanamadığı için takımın amatör lige düştüğünü ifade etti. Takımın desteklenmesi gerektiğine işaret eden Başkan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti;

“Şuanda İskenderunspor’un adını ikinci lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’da yaşatmak için İDÇspor Kulüp Başkanı Sayın Cengiz Gül ile görüşmeler içerisindeyiz. Takımın adını İskenderunspor, renklerini de Turuncu-Mavi yapıyoruz. Bu yeniden oluşum ile İskenderunspor’un lige 2. ligden başlamasına olanak sağladık.

İskenderun’da Turuncu-Mavi’ye inanılmaz bir özlem var. Bu takımı Süper Lige çıkaran kişi de inanın tarihe geçer. Hatay’ın ekonomisine en büyük katkı sunan İskenderun’da bu ekonominin sporundan kültür etkinliklerine kadar yansıması gerekir. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz.”

Başkan Yılmaz, geçen sezonlar içinde kentin takımı olan İskenderunspor 1967’nin batarken, kent iş adamlarının başka bir kulübe para yardımı yapmasını da içine sindiremediğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here