Takıma Sahip Çıkılmazsa Değişen Bir Şey Olmaz!

0
79

mustafa çöloğlu1İskenderunspor 1967 Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çöloğlu, endişesini dile getirdi

İskenderunspor 1967 Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çöloğlu, İskenderun Demir Çelikspor ile İskenderunspor 1967’nin birleşmesinin yararlarından söz ederken, bazı endişeler taşıdığının da altını çizdi. Çöloğlu; “En büyük endişem, İskenderunspor 1967’nin başına gelenlerin bu birleşmeden sonra da yaşanmasıdır” dedi.

Her iki güzide kulübün yöneticileri iyi niyetli bu birleşmeyi sağlamak için her türlü fedakârlıklar yapıyorlar diyen Mustafa Çöloğlu; “Tabiî ki bu birleşme sağlandığında oluşacak takımımıza sahip çıkmak zorundayız. İskenderun kamuoyu olarak o tribünleri doldurmamız gerekir. En büyük endişem, İskenderunspor 1967’nin başına gelenlerin bu birleşmeden sonra da oluşacak takımda da yaşanmasıdır. Bu korku ve endişeyi taşıyorum. Ümit ediyorum ki bu korkum yersiz olur. Atanmışlar, seçilmişler ve İskenderun halkı bir bütün olup, bu takımımıza sahip çıkarlar” dedi.

Birleşmeden sonra İskenderun’a yeniden heyecan yaratacak bir takımın kurulması gerektiğinin de altını çizen Çöloğlu; “En önemlisi de bu takımın birkaç kişinin üzerine yük olmaktan kurtarıp, devamlı ve düzenli gelir sağlayabilecek imkânların sağlanmasıdır. Aksi takdirde bu takımın da akıbeti umarım öyle olmaz ama İskenderunspor 1967’nin durumuna düşer.

En acısı da nedir biliyor musunuz? İskenderun gibi hem futbolcu çıkartan hem de futboldan büyük keyif alan toplulukların takımlarına yeterince sahip çıkamamasıdır! Daha önce İskenderunspor 1967’ye yardım sözü verip de bunu yapmayanlar inşallah bu yeni oluşuma destek olurlar! Bunun yanında hep sahip çıkmayanlardan şikâyetçi olduk. Fakat bir de bu takıma maddi manevi sahip çıkan iyi günde kötü günde sahalara gelip takımlarına destek veren taraftarlara teşekkür ediyorum. İçinde İskenderun sevgisi olanların, bu yeni oluşumda taraftar gurubuna katılması gerekiyor” diye konuştu. Çöloğlu, İskenderun Demir Çelikspor taraftar gurubuna da takımlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here