Sutopu’ndaki Milli Gururumuz İlhan’dan Başkan Savaş’a Ziyaret

0
130

spor-su topu5Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora verdiği değer ve sporculara sağladığı maddi-manevi destekler ışığında şekillenen sportif başarılar, ülke genelinde ilimizin adının başarılarla anılmasına vesile oluyor.

U16 kategorisinde milli sporcu seçilerek Hatay’a büyük bir gurur yaşatan HBB Bayan Sutopu Takımı as kalecisi Zeliha İlhan, Başkan Savaş’a nezaket ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Balkan Şampiyonası’nda hem Hatay’ı hem de ülkemizi başarılı şekilde temsil ederek milli sporcu unvanı kazanan yıldız sporcu İlhan, HBB Kadın Sutopu Takımı Antrenörü Mustafa Savaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Savaş’ın destekleriyle Hatay’ın sporda adeta parlayan bir yıldız haline geldiğine dikkat çekti.

Başkan Savaş, başarılı sporcuya yaşattığı gururdan dolayı teşekkür ederek; “Şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek donanıma sahip bir sporcuyu bünyemizde yetiştirip, milli sporcu unvanı almasına bir nebze olsun katkı sunmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldız sporcu İlhan ise Başkan Savaş’a, sporculara sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek ilimizi ve ülkemizi temsil edeceği tüm müsabakalarda başarılar elde etmenin sözünü verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here