Suriyeli Hırsız, Daha Önce Çalıştığı Restoranı Soydu

0
146

suriyeli hırsız1Arsuz’da daha önce çalıştığı iş yerinden hırsızlık yapan Suriyeli sığınmacı güvenlik kameralarına yakalandı. Alınan bilgiye göre olay, Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir restoranda yaşandı. Daha önce bir ay çalıştığı iş yerine bu defa hırsızlık için gelen Suriyeli sığınmacı açık bırakılan pencereden içeri girdiği restoranın güvenlik kameralarına takıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anında Suriyeli sığınmacının tanınmamak için önce yüzünü kamufle ettiği görülüyor. İş yerinde bulunan alarm sensörlerine yakalanmamak için eğilerek para kasasına ilerleyen Suriyeli sığınmacı bir poşete doldurduğu paralar ile yine eğilerek iş yerini terk ediyor.

Suriyeli sığınmacının restorana çalıntı bir motosiklet ile geldiğini anlatan personel müdürü Engin Balina, daha önce yanlarında bir ay çalışan Suriyelinin iş yerini çok iyi tanıdığı ve bu durumdan istifade ederek rahat  hırsızlık yaptığını söyledi. Balina; “Ekmeğimizi yedi haram zıkkım olsun” diyerek tepkisini dile getirdi.

Güvenlik kamerası incelemelerinin ardından polis tarafından tespit edilen ve ismi açıklanmayan Suriyeli sığınmacı gözaltına alındı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here