Sultanlar İlk Galibiyeti Aldı

0
33

homend antakya21Temsilcimiz Homend Antakya Belediye, Avrupa Kupası Mücadelesinde Rakibi Belarus Temsilcisi Tsmoki’yi Deplasmanda 77-69 Yendi

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A Grubunda mücadele eden Homend Antakya Belediyesi, deplasmanda Belarus temsilcisi Tsmoki’yi 77-69 yendi. Temsilcimiz gruptaki ikinci maç sonunda ilk galibiyetini aldı.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası mücadelesinde temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, deplasmanda Belarus temsilcisi Tsmoki’yi 77-69 yenerek ilk galibiyetine ulaştı. Başkent Minsk’te oynanan karşılaşmada ilk çeyrek 23-20 temsilcimizin üstünlüğünde geçilmesine karşın, devreyi ev sahibi takım 38-34 önde tamamladı. Üçüncü periyodu 54-52’lik skorla önde bitirmeyi başaran Homend Antakya, karşılaşmadan da 77-69 galip ayrıldı. Homend Antakya Belediyesi’nden Maltsi, kaydettiği 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Tsmoki’de ise Morris, 19 sayıyla takımının en skorer ismi olmayı başardı.

Maçtan sonra açıklama yapan Homend Antakya Belediye Baş Antrenörü Hakan Acer; “Maça iyi bir başlangıç yapamadık ancak 2. çeyrekte toparlandık. Takımımız ikinci yarıda müthiş bir performans gösterdi. İyi savunma ve iyi hücum yaptık, kolektif oynadık. Yardımlaşmamız iyiydi. Rakibimizin etkili oyuncularını durdurmayı başardık. Galibiyetlerimize Avrupa Kupası’nda da devam ediyoruz” dedi.

A Grubunda yer alan temsilcimiz oynadığı iki karşılaşmada 1 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 3 puanla, gurubunda 3. sırada yer alıyor. Homend bir sonraki Avrupa maçını 21 Kasım’da (Perşembe) saat 17.00’de Rusya Temsilcisi Dynamo Kurks ile yine deplasmanda oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here