Söz Verip Unutmak Yok, Takipçisi Olacağım

0
80

CHP’li Vekil Güzelmansur Seçim Vaatlerini Sordu

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yerel seçimler öncesinde Hatay için verilen vaatlerin akıbetini TBMM’ye sunduğu soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 24 Şubat 2019 tarihinde Hatay’da gerçekleştirdiği mitingde, 2019 yılında tamamlanacağını vaat ettiği projeleri hatırlatan Güzelmansur bunların hangilerinin tamamlandığını sordu.

Güzelmansur soru önergesiyle ilgili şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay mitinginde; 25 bin seyirci kapasiteli Hatay Stadyumunun, Antakya-Reyhanlı-Cilvegözü Ayrımı Yolunun, Kırıkhan-Reyhanlı-Cilvegözü Sınır Kapısı Yolunun, Antakya-Yayladağı-Suriye HududuYolunun, Antakya-Samandağ Yolunun, İslahiye- Hassa-Kırıkhan Yolunun, Hamam Kavşağı-Afrin Yolunun ve İskenderun Organize Sanayi Bölgesi otoyol bağlantısının 2019 yılında tamamlanacağının sözünü verdi. Seçim öncesi söz verip, seçim sonrası unutmak yok. Bu sözler yerine getirilinceye kadar takipçisi olacağım.”

Güzelmansur’un Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlamasını istediği sorular şunlar: “2019 yılında tamamlanacağı vaat edilen bu iş/projelerden hangileri tamamlanmıştır? Yukarıdaki iş/projelerin, söz verildiği halde 2019 yılında tamamlanamamasının gerekçeleri nelerdir? Yukarıdaki her bir iş/projede gelinen nokta nedir? Bunlar için öngörülen gerçek bitiş tarihleri ne zamandır?” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here