Soytürk; “Hakkınızı Helal Edin!”

0
225

Kaymakam Recep Soytürk İskenderun’a Veda Etti

Kilis İline Vali olarak atanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün onuruna veda yemeği düzenlendi. İskenderun Ramada Otel’de yoğun bir katılımla icra edilen veda yemeğinde, duygu dolu anlar yaşanırken, bir yandan da İlçemizde görev yapan bir kaymakamı daha vali olarak göndermenin sevinç ve gururu yaşandı.

Recep Soytürk onuruna icra edilen veda yemeğine; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan, 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Aktaş, Belediye Başkanları, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, adli ve idari erkân, askeri erkân, emniyet teşkilatı mensupları, siyasi parti ilçe başkanları ve üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri, sanayici ve işadamları, mesleki ve esnaf oda başkanları ve üyeleri, STK başkanları ve üyeleri, basın mensupları, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Duygu ve düşünlerini ifade etmek üzere kürsüye davet edilen İskenderun eski Kaymakamı ve Kilis yeni Valisi Recep Soytürk, Dörtyol ve İskenderun ilçelerindeki anılarından bahsetmesinin akabinde yaptığı veda konuşmasında; “İlimiz genelinde 3,5 yıl Dörtyol Kaymakamlığı ve 1,5 yıl İskenderun Kaymakamlığı olmak üzere yaklaşık 5 yıldır büyük bir mutluluk, heyecan ve gurur ile görev ifa ederken meslek hayatımın genelinde olduğu gibi insan odaklı bir hizmet anlayışıyla, mevcut imkânlar dâhilinde tüm hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesi konusunda azami çaba sarf ettim. Tabi bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu içerisinde, ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyon halinde çalışmalarımızı yürüttük. Bu manada çalışmalarımıza katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve hizmet paydaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Göreve başladığım ilk günden itibaren kadirşinas halkımızın sıcak, içten ve samimi duygularını hissederken, bir yandan da gönlü güzel bu insanlara hizmet etmenin bahtiyarlığını da en derinden yaşadığımı ifade etmek isterim. Bu manada bu güzel coğrafyanın ve değerli halkının gönlümde güzel bir yeri ve hatırası olacağından hiç şüpheniz olmasın.

İskenderun’da görev yapmanın bir ayrıcalık olduğu bilinciyle, İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yönelik; gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetlerin nitelik ve nicelik bakımından arttırılması noktasında yoğun bir mesai yaptığımı belirtirken, eksik kaldığım noktalar da olabileceği kanaatiyle hoşgörünüze sığınıyorum.

Unutmayınız ki, Kilis’de size açılacak bir devlet kapısı her zaman var olduğu gibi, sizi orada kucaklayacak bir kardeşiniz, ağabeyiniz, dostunuz var. Bu duygu ve düşüncelerimle, hepinize en derin sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz. Her şey gönlünüzce olsun. Allahaısmarladık.” dedi.

Program esnasında, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kekeç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı tarafından İskenderun hatırası olarak hediye takdimi de yapıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı bu özel gecenin sonunda Vali Soytürk, davetlilerle tek tek vedalaşarak, teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here