Sosyal Uyum Projesinin ilk Aşaması Gerçekleşti

0
523

İskenderun Gençlik Merkezinde eğitim gören mülteci kız öğrencileri ile Teknokent Koleji okulunun kız öğrencilerinin katılım gösterdiği sosyal uyum Projesinin ilk aşaması olan sinema etkinliği Gençlik Merkezinde gerçekleşti.

Gençlik Merkezinde gerçekleşen ilk aşama olan Sinema filmi ile başlayan program, ISTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve öğrencilerinin verdiği konser ile şenlenerek devam etti. Eğlencenin ardından akran öğrenciler pastalarını keserek İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Teknokent Koleji kurucularından Emrullah Avcı ile birlikte hediyeleşme merasimini gerçekleştirdiler.

Bu güzel program üzerine açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Gençlik Merkezimiz her zaman mülteci genç ve çocuklarımıza kapısını açmış bir kurumdur. Onların ülkemize uyum sağlaması açısından elimizden geleni yaptığımızı düşünüyor ve bu uğurda çalışmaktan asla geri durmuyoruz. Bu anlamda programımıza destek veren başta Sayın Rektörümüz Türkay Dereli olmak üzere, ISTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve öğrencilerine, Teknokent Koleji öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.