“Sosyal Medyada Halkımızı Karamsarlığa Düşürecek Paylaşımlardan Uzak Durmalıyız”

0
59

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; “Sosyal Medyada Halkımızı Karamsarlığa Düşürecek Paylaşımlardan Uzak Durmalıyız”

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, korona virüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamada, herkesin üzerine sorumluluk düştüğünü vurguladı.

Panik yapmadan, karamsarlığa kapılmadan uzmanların önerileri doğrultusunda dikkatli olmak gerektiğine değinen Bozkurt; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyayı saran tip 19 korona vürüsle olağan üstü mücadele ederken biz iş adamları, siyasiler, vatandaşlar üzerimize düşeni yapmak mecburiyetindeyiz. Herkes kendi şehri için elinden ne geliyorsa bu mücadeleye omuz vermelidir. Sosyal medyada halkımızı karamsarlığa düşürecek paylaşımlardan uzak durmalıyız. Paniğin hiç kimseye faydası olmaz.

Okullar tatil edildi. Öğrenci kardeşlerimiz, evlatlarımız, alışveriş merkezlerinden bu süreçte uzak duralım. Toplu kapalı alanlarda mümkün olduğunca bulunmayalım. Özellikle el, ağız, yüz temizliğine önem gösterelim, tokalaşmalardan, sarılmalardan kaçınalım. Bu virüs salgın bir üst solunum hastalığıdır. Yetkililerimizin uyarılarını dikkate alır, tedbiri elden bırakmadığımız takdirde Allah’ın izniyle bunun üstesinden geliriz. Birde şehrimiz liman kenti olduğu için iş adamlarımız bu süreçte ticari faaliyetlerini askıya alırlarsa bu mücadeleye güç katarlar. Önce sağlık! Sağlıksız hiçbir şeyin anlamı olmaz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here